Sängkappor

Vilken sängkappa passar dig?

Hos oss på Textilgallerian.se hittar du sängkjolar i många olika färger och storlekar från varumärken som Himla, Mimou och Värnamo sängkläder. Vill du ha en sängkappa i linne eller i en klassisk bomullskvalite? Behöver du en sängkappa för motorsäng eller för en vanlig säng utan sängstomme? Vi har många olika modeller att välja mellan!

Fördelar med sängkappor

Sängkappan ger ett mjukare och mer ombonat intryck till ditt sovrum samtidigt som den döljer lagringsutrymmen under sin säng. Den ger en elegant touch till inredningen, skyddar sängen från smuts och döljer skönhetsfläckar på din gamla säng. Två omaka sängar kan se ut som en med en sängkappa över. Sängkjol är den perfekta produkten för att på ett enkelt sätt anpassa sin säng till omgivningen.

Sovrummet, vår heliga plats

Sovrummet är människans absolut viktigaste plats för återhämtning och vila. Vi spenderar en tredjedel av våra liv i sovrummet, vilket gör det till det rummet vi tillbringar allra mest tid i. Därför är det betydelsefullt att man verkligen trivs och längtar till sitt sovrum. På Textilgallerian.se tycker vi att textil i alla dess former bidrar till en mer harmonisk och hemtrevlig stämning till hemmet, i synnerhet till sovrummet. Ofta är det dem små detaljerna som gör den stora skillnaden i helhetsintrycket, speciellt i inredningens värld. Grunden till en snygg bäddning ligger i valet av sängkappa.

Tips! Matcha gärna sängkappan med gardinerna, det blir en röd tråd i inredningen som förhöjer helhetsintrycket av sovrummet.

Läs mer...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.