Sängkappor

 

Hos oss på Textilgallerian.se hittar du sängkjolar i många olika färger och storlekar från varumärken som Himla, Mimou och Värnamo sängkläder. Vill du ha en sängkappa i linne eller i en klassisk bomullskvalite? Behöver du en sängkappa för motorsäng eller för en vanlig säng utan sängstomme? Vi har många olika modeller att välja mellan!

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
 • Sängkappor 2 artiklar
Pris
Färg
 1. Beige 1 artikel
 2. Vit 1 artikel
Less
Visa som Grid Listvy

2 artiklar

per page
 1. Leo Sängkappa Pearl 180x220x52 cm
  Leo Sängkappa Pearl 180x220x52 cm
  Himla
  1790 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 2. Leo Sängkappa Vit 180x220x42 cm
  Leo Sängkappa Vit 180x220x42 cm
  Himla
  1590 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

2 artiklar

per page

Fördelar med sängkappor

Sängkappan ger ett mjukare och mer ombonat intryck till ditt sovrum samtidigt som den döljer lagringsutrymmen under sin säng. Den ger en elegant touch till inredningen, skyddar sängen från smuts och döljer skönhetsfläckar på din gamla säng. Två omaka sängar kan se ut som en med en sängkappa över. Sängkjol är den perfekta produkten för att på ett enkelt sätt anpassa sin säng till omgivningen.

Sovrummet, vår heliga plats

Sovrummet är människans absolut viktigaste plats för återhämtning och vila. Vi spenderar en tredjedel av våra liv i sovrummet, vilket gör det till det rummet vi tillbringar allra mest tid i. Därför är det betydelsefullt att man verkligen trivs och längtar till sitt sovrum. På Textilgallerian.se tycker vi att textil i alla dess former bidrar till en mer harmonisk och hemtrevlig stämning till hemmet, i synnerhet till sovrummet. Ofta är det dem små detaljerna som gör den stora skillnaden i helhetsintrycket, speciellt i inredningens värld. Grunden till en snygg bäddning ligger i valet av sängkappa.

Tips! Matcha gärna sängkappan med gardinerna, det blir en röd tråd i inredningen som förhöjer helhetsintrycket av sovrummet.