Enfärgade Panelgardiner

På Textilgallerian hittar du ett brett sortiment av enfärgade panelgardiner online. Vi har paneler i många olika färger, material och strukturer. Hitta dina favoriter bland flera kända varumärken som Designers Guild, Arvidssons Textil och Svanefors.

 

Läs mer...

Vanliga frågor

  • Skräddarsyr ni gardiner i mina mått?
  • Kan jag beställa hem tygprover innan jag bestämmer mig?
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Färg

Måttbeställ enfärgade panelgardiner

I vårt sortiment finner du två olika typer av enfärgade panelgardiner, färdigsydda och skräddarsydda. Alla våra måttbeställda panelgardiner säljs i par så när du köper en styck panelgardiner får du två panellängder. Panellängderna sys med kanal upp- och nedtill. Kanalen upptill är till för gardinstången medan kanalen längst ner är till för en rundstav eller tyngd så gardinen får ett rakare och tyngre fall.

Välj bland enfärgade panelgardiner i många olika färger

Vill du ha en enfärgad panelgardin som matchar en tapet, soffa eller matta men har svårt att hitta den rätta färgen? På Textilgallerian kan du välja bland hundratals enfärgade panelgardiner i mängder av färger. Olika färger kan förstärka olika känslor och uttryck i ett rum. Exempelvis så ger ett par röda panellängder en mer kaxig och personlig prägel i rummet medan ett par ljusblå enfärgade panelgardiner ger en mer harmonisk och stilren känsla. Du kan alltid beställa hem tygprover på de gardiner du är intresserad av så att du i lugn och ro kan välja det bästa alternativet i ditt hem.

Kombinera olika enfärgade panelgardiner

Ett tips för att skapa en kreativ och snygg gardinupphängning med enfärgade panelgardiner är att kombinera olika färger med varandra. Detta skapar en snygg kontrast i gardinupphängningen. Exempelvis kan du plocka upp en eller flera färger i en mönstrad tapet och matcha dom med enfärgade panelgardiner i samma färger. Du kan också hänga upp dubbla paneler med matchande mönstrade och enfärgade panellängder.