Linnegardiner

Linnegardiner är en stigande inredningstrend som bidrar med en naturlig och levande känsla i hemmet. Linne är ett fantastiskt material som enkelt passar in i olika typer av inredningsstilar.

 

Läs mer...

Vanliga frågor

  • Skräddarsyr ni gardiner i mina mått?
  • Kan jag beställa hem tygprover innan jag bestämmer mig?
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris

Måttanpassade Linnegardiner

På Textilgallerian hittar du skräddarsydda linnegardiner för hemmets alla rum. Vi har ett handplockat och noga utvalt sortiment av gardiner i hög kvalité för att du på ett enkelt och smidigt sätt ska kunna hitta de gardiner i linne som passar ditt hem bäst. Välj bland många olika färger och stilar till de måtten som du önskar. Vi har både enfärgade och mönstrade linnegardiner från flera kända varumärken.

Tunna linnegardiner

Tunna linnegardiner är ett perfekt gardinval för den som vill släppa in det naturliga solljuset men samtidigt skärma av från de starkaste solstrålarna och insynsskydda. Tunna gardiner får även ett vackert liv när ljuset får skimra igenom tyget vilket ger ett mer behagligt ljus i rummet. Vi har ett brett färgspektrum av tunna gardiner i linne, både i standard och extra bredd.

Grova linnegardiner

Tjocka linnegardiner med en kraftigare textur tar fram det bästa av linnet där dess vackra och rustika karaktär kommer fram som bäst. Grova gardiner i linne bidrar till en ombonad känsla i rummet samtidigt som de dämpar ljusinsläppet och reducerar insynen. Välj bland grova linnegardiner i ett brett färgspektrum.

Breda linnegardiner

Vi har ett brett sortiment av breda linnegardiner. Har du ett brett fönsterparti eller vill skärma av ett rum så är breda gardiner ett bra alternativ för att slippa köpa flera längder. Breda gardiner har generellt blivit mer populärt då man uppskattar den ombonade, exklusiva och textila känslan breda gardiner ger.

Långa linnegardiner

Behöver du långa linnegardiner, räcker inte linnegardiner på 300 cm eller till och med 320 cm? Inga problem! På Textilgallerian kan du måttbeställa dina linnegardiner i den längden du vill ha. Tycker du att det är svårt att mäta hur långa linnegardiner du ska ha så kan våra textilrådgivare vägleda dig för att hitta den perfekta lösningen för ditt hem.

Måttbeställ linnegardiner

1. Välj ut vilket tyg du vill ha

2. Välj gardinupphängning

3. Fyll i dina unika mått

När du lagt din order hos oss skickar vi dina skräddarsydda gardiner inom 10 arbetsdagar. Alla våra gardiner sys av våra sömmerskor i Kalmar i vår egen syateljé. Att ha syateljén så nära gör att vi kan säkerställa kvalitén i både material, tillbehör och sömnad.