Vita Gardiner

Ibland behöver man lämna plats för andra intryck, enfärgade gardiner skapar lugn och harmoni i hemmet. Vita gardiner kan göra otroligt mycket för helhetskänslan i ett rum samtidigt som de är tidlösa och enkla att kombinera med andra färger och material.

 

Läs mer...

Vanliga frågor

  • Skräddarsyr ni gardiner i mina mått?
  • Kan jag beställa hem tygprover innan jag bestämmer mig?
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Färg
  1. Transparent 31 artiklar
  2. Vit 33 artiklar

Vita gardiner av hög kvalité

Vi har en lång erfarenhet av att sy gardiner både till privatpersoner och offentlig miljö. På Textilgallerian hittar du vita gardiner i många olika kvalitéer och modeller, hitta dina favoriter bland kvalitéer som sammet, linne och bomull i både tjocka, tunna och mörkläggande tyger. Vi har något för alla rum och smaker!

Vita gardiner i många olika nyanser

Vi har vita gardinlängder i många olika kvalitéer, mönster och nyanser. Välj bland färger som kritvitt, offwhite, cream, vanilj med mera. Vita gardiner har många bra egenskaper, vitt är en tidlös färg som aldrig blir omodern, den är dessutom enkel att matcha med andra färger man tycker om. Trots sin neutrala framtoning tillför vita gardiner väldigt mycket för känslan och helhetsintrycket i ett rum. Vissa anser att vita färger helar och befriar och associeras med egenskaper som renhet, harmoni, andlighet och lugn.

Enfärgade och mönstrade vita gardiner

Vill du ha en enfärgad eller mönstrad vit gardin? Vi har något för alla hem och smaker. Välj bland vita gardiner i många olika typer av mönster från kända varumärken och designers som Morris & Co Marimekko, Almedahls, Designers Guild, Spira och Ljungbergs Textil. Välj bland designklassiker som Herbarium och Unikko eller gardiner med vackra naturmönster av blommor, fåglar och växter eller varför inte grafiska retroklassiker som Picknick? Gardinlängder med en vit bottenfärg ger plats till andra intryck vilket kan vara behagligt när du vill plocka in mönster i dina gardiner.

Vita gardiner i bomull, lin, polyester med mera

På Textilgallerian kan du välja på vita gardiner i flera olika kvalitéer i både skira, ljusdämpande och mörkläggande tyger. Vi har vita gardiner i både sammet, ull, polyster, linne och andra kvalitéer. Med olika kvalitéer kan du skapa olika känslor och uttryck i inredningen. Varje kvalité har olika egenskaper i hur den hänger, mörklägger och reducerar insynen.

Måttbeställ vita gardiner online

Hos oss måttbeställer du dina gardinlängder enkelt och smidigt efter dina unika mått vilket gör att du kan få precis hur långa vita gardiner du vill.

  1. Välj vilket gardintyg du vill ha
  2. Välj upphängning
  3. Fyll i dina mått

När du lagt din order hos oss skickar vi din order inom 10 arbetsdagar.