Barngardiner

På Textilgallerian.se hittar du ett brett sortiment av gardiner till barnrummet, vi har barngardiner i många olika stilar och varianter. Välj bland populära disney-motiv, seriefigurer och lekfulla grafiska mönster. Elsa och Anna från Frost, Stålmannen, Lilla Sjöjungfrun, Hans och Greta, Asterix och Obelix, Minionerna, ja alla är här! 

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
 • Barngardiner 181 artiklar
Pris
Färg
 1. Beige 29 artiklar
 2. Blå 51 artiklar
 3. Grå 15 artiklar
 4. Grön 36 artiklar
 5. Gul 17 artiklar
 6. Lila 4 artiklar
 7. Multi 108 artiklar
 8. Orange 14 artiklar
 9. Rosa 19 artiklar
 10. Röd 8 artiklar
 11. Svart 4 artiklar
 12. Transparent 38 artiklar
 13. Vit 8 artiklar
Less
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 181

Page
per page
 1. -13%
  Fjärilsdröm Rosa Gardinlängd
  Fjärilsdröm Rosa Gardinlängd
  Textilgallerian

  Ordinarie pris 1206 kr

  Till 1045 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 181

Page
per page

Hur måttbeställer jag barngardiner?

Använd filterfunktionen ”gardinyp” för att enkelt välja vilken typ av gardin du söker. Vi skräddarsyr flera olika typer av gardiner som hissgardiner, kappor, gardinlängder, öljettlängder och panelgardiner. När du hittat en gardin du vill ha fyll bara i det färdiga måttet så syr vi upp gardinen i vår syateljé. Ordern skickas till ditt närmsta ombud inom 10 arbetsdagar! Beställ gärna hem tygprover innan du lägger din order för att få hem tygerna och därefter välja vilken du vill ha. Färger och strukturer kan upplevas olika på bild och i verklighet, därför är det alltid en trygghet när du som kunde beställer tygprov och kan försäkra er om att den uppfattningen ni fick på mobil- eller datorskärmen stämmer överens med den i verkligheten.

Barngardiner - Vilka mått ska jag fylla i?

Om du är osäker på vilket mått du ska fylla i för din skräddarsydda gardin så är det alltid det färdiga måttet du ska fylla i. Har du någon gardin hemma där längden och bredden är perfekt, använd måtten på den gardinen. Om du inte har en befintligt gardin att jämföra med så finns det under varje gardintyp en tydlig beskrivning där det står hur du ska mäta för att få fram rätt mått, det skiljer sig nämligen beroende vilket gardintyp du väljer.

Mörkläggningsgardiner för barn

Vi har även många mörkläggningsgardiner med barnmotiv. Använd filterfunktionen ”funktion” och klicka i ”mörkläggande” för att få fram samtliga mörkläggningsgardiner till barnrummet. Ett tips är att välja en annan upphängning än öljetter om det är viktigt att minimera ljusinsläppet till max eftersom öljetthålen annars släpper in den del ljus från fönstret.

Har du andra frågor eller funderingar kring ditt gardinval? Vill du ha en extra bred kappa eller söker andra special-lösningar? Kontakta vår kundtjänst, de hjälper gärna till för att du ska känna dig nöjd och trygg med ditt köp.