Mörkläggning

På Textilgallerian hittar du ett handplockat sortiment av mörkläggning till hemmet av hög kvalité. Vi har mörkläggning till hemmets alla rum, välj bland rullgardiner, hissgardiner, persienner, plisségardiner, lameller eller mörkläggande gardinlängder.

Att ha bra mörkläggning i sitt hem kan ha många fördelar. Det kan bland annat bidra med en bättre natts sömn, ge bättre bild på tv:n, minimera risken för solblekta möbler, reducera insynen och minska värmen under de varma sommarmånaderna. Vi har många olika typer av mörkläggningsprodukter som passar till olika typer av behov, rum och lösningar. I köket har du oftast mer behov av att dämpa ljuset för att slippa bli bländad vid matbordet medan du i sovrummet vill ha maximal mörkläggning. Vill du få en mer ombonad känsla hemma kan du välja på mörkläggning med en mer textil känsla som mörkläggande gardinlängder och hissgardiner. Föredrar du den moderna och mer avskalade känslan så kan lameller eller plisségardiner vara ett bättre alternativ. Vi har mörkläggning för alla smaker och stilar.

Våra mörkläggningsprodukter kan delas in i tre olika grader av mörkläggning: ljusfiltrerande, ljusdämpande och mörkläggande. Ljusfiltrerande produkter stänger ute solens direkta strålar så att du slipper bli bländad. Ljusdämpande produkter dämpar ljuset men mörklägger inte helt. Detta passar perfekt för fönster där du vill ta bort insynen men fortfarande bevara en del av ljusinsläppet. Mörkläggande produkter har vävar som inte släpper in något ljus alls. Även om väven är mörkläggande så är det viktigt att du tänker på upphängningen för att ljus inte ska läcka in. Exempelvis kan en mörkläggande rullgardin läcka in ljus från sidorna om du inte köper en rullgardin som går ut en bit från fönstret. 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 560

Page
per page
 1. Beslag till Rullgardin
  Beslag till Rullgardin
  Kirsch
  65 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 2. Farran Snow Gardinlängd
  Farran Snow Gardinlängd
  Designers Guild

  Från 1211 kr

  Skickas inom 7-10 arbetsdagar
 3. Sidodrag och Ändplugg 90 cm
  Sidodrag och Ändplugg 90 cm...
  Kirsch
  95 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 4. Kulkedjelås 2-pack
  Kulkedjelås 2-pack
  Kirsch
  55 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 5. Lameller Mix & Match Offwhite
  Lameller Mix & Match Of...
  Kirsch
  159 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 560

Page
per page