Mörkläggning

På Textilgallerian hittar du ett handplockat sortiment av mörkläggning till hemmet av hög kvalité. Vi har mörkläggning till hemmets alla rum, välj bland rullgardiner, hissgardiner, persienner, plisségardiner, lameller eller mörkläggande gardinlängder.

Att ha bra mörkläggning i sitt hem kan ha många fördelar. Det kan bland annat bidra med en bättre natts sömn, ge bättre bild på tv:n, minimera risken för solblekta möbler, reducera insynen och minska värmen under de varma sommarmånaderna. Vi har många olika typer av mörkläggningsprodukter som passar till olika typer av behov, rum och lösningar. I köket har du oftast mer behov av att dämpa ljuset för att slippa bli bländad vid matbordet medan du i sovrummet vill ha maximal mörkläggning. Vill du få en mer ombonad känsla hemma kan du välja på mörkläggning med en mer textil känsla som mörkläggande gardinlängder och hissgardiner. Föredrar du den moderna och mer avskalade känslan så kan lameller eller plisségardiner vara ett bättre alternativ. Vi har mörkläggning för alla smaker och stilar.

Våra mörkläggningsprodukter kan delas in i tre olika grader av mörkläggning: ljusfiltrerande, ljusdämpande och mörkläggande. Ljusfiltrerande produkter stänger ute solens direkta strålar så att du slipper bli bländad. Ljusdämpande produkter dämpar ljuset men mörklägger inte helt. Detta passar perfekt för fönster där du vill ta bort insynen men fortfarande bevara en del av ljusinsläppet. Mörkläggande produkter har vävar som inte släpper in något ljus alls. Även om väven är mörkläggande så är det viktigt att du tänker på upphängningen för att ljus inte ska läcka in. Exempelvis kan en mörkläggande rullgardin läcka in ljus från sidorna om du inte köper en rullgardin som går ut en bit från fönstret. 

Läs mer...
Filtrera
Shopping alternativ
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-24 av 581

Page
per page
 1. Siv Vit Mörkläggande Gardinlängd Mörkläggande
 2. Siv Champange Mörkläggande Gardinlängd Mörkläggande
 3. Siv Beige Mörkläggande Gardinlängd Mörkläggande
 4. Sune Grå Mörkläggande Gardinlängd Mörkläggande
 5. Siv Grön Mörkläggande Gardinlängd Mörkläggande
 6. Siv Grå Mörkläggande Gardinlängd Mörkläggande
 7. Siv Grå Mörkläggande Hissgardin Mörkläggande
 8. Peaceful Blackout Beige Gardinlängd 100% Mörkläggande
 9. Peaceful Blackout Ljusgrå Gardinlängd 100% Mörkläggande
 10. Peaceful Blackout Grå Gardinlängd 100% Mörkläggande
 11. Peaceful Blackout Antracit Gardinlängd 100% Mörkläggande
 12. Harmony Blackout Offwhite Gardinlängd 100% Mörkläggande
 13. Harmony Blackout Grå Gardinlängd 100% Mörkläggande
 14. Harmony Blackout Kalkgrå Gardinlängd 100% Mörkläggande
 15. Harmony Blackout Antracit Gardinlängd 100% Mörkläggande
 16. Rullgardin Stella Svart 100x165 cm Ljusdämpande
  Rullgardin Stella Svart 100...
  Kirsch
  239 kr
  Skickas Inom 2-4 Arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-24 av 581

Page
per page