Mönstrade Panelgardiner

Välj bland mönstrade panelgardiner i många olika stilar, kvalitéer och färger. Panelgardinen ger ett mer avskalat och stilrent uttryck än en klassisk gardinlängd då den hänger helt slät och är smalare. Mönstrade panelgardiner passar perfekt för dig som söker en enkel och stilren gardinupphängning men som ändå vill sätta en personlig prägel i inredningen med mönster.

 

Läs mer...

Vanliga frågor

 • Skräddarsyr ni gardiner i mina mått?
 • Kan jag beställa hem tygprover innan jag bestämmer mig?
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 330

Page
per page
 1. Julgardiner Juläpple Vit Paneler Standardmått
  Julgardiner Juläpple Vit Paneler
  Arvidssons Textil
  299 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 2. Berså Blå Panelgardin Ekologisk
  Berså Blå Panelgardin
  Ljungbergs Textil
  2650 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 3. Berså Grå Panelgardin Ekologisk
  Berså Grå Panelgardin
  Ljungbergs Textil
  2650 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 4. Berså Grön Panelgardin Ekologisk
 5. Flower Blå Panelgardin Flamsäkert
  Flower Blå Panelgardin
  Ljungbergs Textil
  3199 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 330

Page
per page

Måttbeställ mönstrade panelgardiner

Du kan måttbeställa dina mönstrade panelgardiner enkelt och smidigt online, Alla våra panelgardiner sys i par. Vi mönsteranpassar alltid panelgardinerna, även om du köper flera par. Måttbeställer du däremot mönstrade paneler i olika längder eller bredder så kommer inte tygåtgången inkludera extra tyg för mönsteranpassningen. Beställer du därför flera gardiner i olika mått som du vill ska mönsterpassas, kontakta vår kundtjänst så hjälper dom dig med din beställning. För att få med mönsterbilden och för att inte gardinerna ska upplevas som för smala brukar vi rekommendera en bredd mellan 35-60 cm.

Panelgardiner mönstrade

Välj bland mönstrade gardiner i många olika stilar som grafiskt, blommigt, retro, Arts & Craft, Art Deco och marint från varumärken som Marimekko, Ljungbergs, Arvidssons Textil och Spira of Sweden. Att välja mönstrade panelgardiner i designtyger är ett bra alternativ om man vill ha gardiner som håller genom tid och trender. Många har panelgardiner på två parallella skenor där man kombinerar ett par mönstrade panelgardiner med ett par enfärgade paneler, detta ger en snygg effekt i upphängningen.