Gardinskena tak

Gardinskenor i tak är en stor trend och passar alla typer av hem. Gardiner som hänger från tak till golv på takskenor skapar rymd i rummet och bidrar till en mer exklusiv känsla i hemmet. På Textilgallerian hittar du gardinskenor i många olika storlekar och varianter. Behöver du takskenor i något specialmått kan du kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig. Välj bland både vita och svarta skenor i tak.

Fördelarna med gardinskenor i tak är många. Dels öppnar det upp för möjligheten att ha skenor som löper vägg till vägg, det är även ett smidigare alternativ för dig som ofta vill dra gardinen fram och tillbaka. Takskenor är dessutom en mer stilren och modern lösning till skillnad från de dekorativa gardinstängerna.

Vår gardinskena Elite är vår mest sålda skena för tak. Detta på grund av sin stilrena design i kombination med att den klarar både lätta och tyngre gardinupphängningar. Vi har även Flexi takskena som är väldigt populär på grund av sin nätta och diskreta design. Flexi gardinskena passar bra till lättare gardinupphängningar och finns både i svart och vitt.

Du kan enkelt skarva ihop flera takskenor med varandra genom att köpa till skarvdelar. Skarvdelen skruvar du fast på skenans baksida och gör så att flera skenor ser ut som en enhet. Till större fönsterpartier eller när du vill ha en takskena som löper längs en hel vägg är detta en perfekt lösning för att underlätta montering av dina gardinskenor.

Du kan välja mellan flera olika typer av gardinupphängningar för takskenor, både under och framför skenan. Gardinskena i tak passar perfekt till klassiska gardinlängder med fingerkrok och rynkbandskrokar eller för wavegardiner, även kallat loungegardiner.

Vill du ha din gardinskena kapad till ett specifikt mått kan du enkelt såga av skenan till önskad längd med en vanlig bågfil. Vi erbjuder även kapningsservice om du vill få dina takskenor kapade och klara, kontakta bara vår kundtjänst så hjälper dem dig med din skena till specialmått.

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Visa som Grid Listvy

8 artiklar

per page
 1. Elite Gardinskena Tak- och väggmontering
 2. Flexi Set Skena 160 cm Tak- och väggmontering
  Flexi Set Skena 160 cm
  Kirsch
  469 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 3. U-skena Vit Tak- och väggmontering
 4. Elite Gardinskena Svart Tak- och väggmontering
 5. U-skena Aluminium Tak- och väggmontering
 6. Flexi Set Skena Svart 160 cm Tak- och väggmontering
  Flexi Set Skena Svart 160 c...
  Kirsch
  469 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

8 artiklar

per page