Solskydd

På Textilgallerian hittar du ett handplockat sortiment av solskydd till hemmets alla rum. Vi har ett brett utbud av solskydd i många olika modeller färger och storlekar. Välj bland rullgardiner, plisségardiner, lameller, hissgardiner, persienner, eller mörkläggande gardinlängder.

Det finns många bra anledningar till att ha bra mörkläggning i hemmet. Ett mörkare sovrum ger bättre sömn, att kunna stänga ute solens strålar ger en bättre bildkvalité på tv:n, det skyddar dina möbler från att bli solblekta, du slipper oroa dig över att grannar och förbipasserande kan se in genom ditt fönster etc.

Olika typer av solskydd passar till olika typer av behov, rum och lösningar. Oftast har du inte samma behov av att stänga ute ljuset i exempelvis ett kök som i ett sovrum. När du ska välja solskydd efter dina behov är det bra att veta att alla våra produkter inom solskydd delas in i tre olika grader av mörkläggning: ljusfiltrerande, ljusdämpande och mörkläggande. Ljusfiltrerande produkter stänger ute solens direkta strålar men bevarar ljusinsläppet, detta passar perfekt i rum där du inte vill bli bländad men där du fortfarande uppskattar det naturliga ljuset utifrån. Ljusdämpande solskydd dämpar ljuset men mörklägger inte, denna typ av produkt passar perfekt i fönster där du exempelvis vill få bort insynen. Slutligen har vi mörkläggande solskydd som används i rum där man vill kunna stänga ute allt ljus, något som de flesta använder i sovrum. Om du vill maximera din mörkläggning är det viktigt att tänka på hur du monterar ditt solskydd, det räcker inte att själva väven är mörkläggande. Exempelvis kan en mörkläggande rullgardin läcka in ljus från sidorna om du inte köper en rullgardin som går ut en bit från fönstret.

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 120

Page
per page
 1. -10%
  Plisségardin Flex Vit Ljusdämpande
 2. -10%
  Thea Grå Plisségardin Ljusdämpande
 3. -10%
  Rullgardin Ruth Grå Ljusfiltrerande
 4. -10%
  Thea Vit Plisségardin Ljusdämpande
 5. -10%
  Rullgardin Fanny Ljusgrå Ljusdämpande
 6. -10%
  Rullgardin Fanny Vit Ljusdämpande
 7. -10%
  Plisségardin Linda Vit Ljusdämpande
 8. -10%
  Rullgardin Soft Roll Vit Mörkläggande
 9. -10%
  Plisségardin Linda Svart Ljusdämpande
 10. -10%
  Rullgardin Cosmos Vit Ljusfiltrerande
 11. -10%
  Liva Vit Plisségardin Ljusdämpande
 12. -10%
  Plisségardin Touch BO Vit Mörkläggande
 13. -10%
  Plisségardin Touch Vit Ljusdämpande
 14. -10%
  Plisségardin Dubai Vit 100% Mörkläggande
 15. -10%
  Rullgardin Ruth Vit Ljusfiltrerande
 16. -10%
  Plisségardin Flex Grå Ljusdämpande
 17. -10%
  Rullgardin Vicky Beige Mörkläggande
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 120

Page
per page