Gardinskena vägg

På Textilgallerian hittar du gardinskenor för montering i vägg. Gardinskenor har blivit en stor trend som både har många utseendemässiga och praktiska fördelar. Gardinskenor för vägg ger ett avskalat och mer stilrent intryck, du har också möjlighet att kunna dra gardinen fram och tillbaka till önskat läge. Du kan även montera två parallella väggskenor för att kombinera en tjock och en tunn gardin med varandra.

Välj bland både vita och svarta gardinskenor för väggmontering. I vår mest populära väggskena, eliteskenan finns flera olika storlekar och varianter. Vi erbjuder gardinskenor för vägg i tre olika längder, 100, 150 och 175 cm, och tre olika distanser: 15, 10 och 5 cm. Behöver du en extra lång gardinskena för vägg så erbjuder vi skarvdelar som göra att du enkelt kan skarva ihop flera skenor med varandra så de uppfattas som en enhet.

Söker du ha en skena för vägg i en specifik längd så erbjuder vi kapningsservice så att du kan beställa gardinskenor efter dina unika mått. Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig!

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Visa som Grid Listvy

10 artiklar

per page
 1. Elite Gardinskena Tak- och väggmontering
 2. Flexi Set Skena 160 cm Tak- och väggmontering
  Flexi Set Skena 160 cm
  Kirsch
  469 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 3. U-skena Vit Tak- och väggmontering
 4. Elite Gardinskena Svart Tak- och väggmontering
 5. Flexi Set Skena Svart 160 cm Tak- och väggmontering
  Flexi Set Skena Svart 160 c...
  Kirsch
  469 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 6. U-skena Aluminium Tak- och väggmontering
Visa som Grid Listvy

10 artiklar

per page