Gardinskenor

I vårt sortiment finner du flertalet olika gardinskenor som passar till alla olika typer av gardiner och upphängningar. Gardinskenor är en stor trend och passar i alla hem. Fördelen med gardinskenor tillskillnad mot en klassisk gardinstång är att de går att montera i taket, gör det enklare att dra gardinen fram och tillbaka till önskat läge och ger ett avskalat och mer stilrent intryck.

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Färg
 1. Silver 1 artikel
 2. Stål 1 artikel
 3. Svart 5 artiklar
 4. Vit 9 artiklar
Less
Visa som Grid Listvy

16 artiklar

per page
 1. -20%
  Flexi Set Skena 160 cm Tak- och väggmontering
  Flexi Set Skena 160 cm
  Kirsch
  Special Price 436 kr Ordinarie pris 545 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 2. Elite Gardinskena Tak- och väggmontering
 3. -20%
  Flexi Set Skena Svart 160 cm Tak- och väggmontering
  Flexi Set Skena Svart 160 cm
  Kirsch
  Special Price 436 kr Ordinarie pris 545 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 4. -20%
  U-skena Vit Tak- och väggmontering
 5. Elite Svart Gardinskena Tak- och väggmontering
 6. U-skena Aluminium Tak- och väggmontering
  U-skena Aluminium
  0 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

16 artiklar

per page

Kirsch gardinskenor

På Textilgallerian säljer vi gardinskenor från Kirsch, vi har ett handplockat sortiment av skenor som passar till olika typer av upphängningar. Här får du en snabbguide för att underlätta ditt val av skena!

Elite-skena – Elite-skenan är vår mest sålda skena. Detta på grund av sin diskreta och nätta design i kombination med att den klarar både lätta och tyngre gardinupphängningar vilket gör den till ett flexibelt alternativ för dig som byter gardiner regelbundet.

U-skena – U-skenan är det perfekta alternativet för dig som söker en skena för lättare gardinupphängningar. Skenan är hålslagen vilket innebär att den kan monteras direkt i tak utan några hållare eller beslag. Går även att montera i vägg.

Flexi-skena – är en flexibel skena, varav namnet. Flexiskenan är snygg åt båda håll vilket gör den perfekt för rumsavdelning eller avskärmning med textilier. Kan monteras både i tak och på vägg.

Gardinskenor till specialmått

Gardinskenor är lätt att kapa med en vanlig bågfil, använd sedan en skarvdel om du vill ha den längre än 195 cm. Det viktigaste är att du får gardinskenan precis så lång som du behöver. Vill du ha mer tips och råd, kontakta oss så hjälper vi dig!