Solavskärmning

På Textilgallerian hittar du ett brett sortiment av solavskärmning till hemmets alla rum. Välj bland solavskärmning i många olika varianter, färger och storlekar. Hitta den solavskärmning som passar ditt hem bäst mellan rullgardiner, plisségardiner, hissgardiner, persienner lameller och mörkläggningsgardiner.

Det finns många bra skäl till att ha bra solavskärmning i hemmet. Att kunna stänga ute solens strålar ger en bättre bildkvalité på tv:n, det skyddar dina möbler från att bli solblekta, du slipper oroa dig över insyn från grannar och förbipasserande och du kan få en bättre sömn genom ett mörkare sovrum.

Olika typer av solavskärmning passar olika bra beroende på vilket behov du har och vilka förutsättningar för montering som finns i fönstret och rummet. I regel har man inte samma behov av mörkläggning i ett kök som i ett sovrum. Alla våra produkter för solavskärmning delas in i tre olika grader av mörkläggning: ljusfiltrerande, ljusdämpande och mörkläggande. Ljusfiltrerande solskydd stänger ute solens direkta strålar men bevarar ljusinsläppet, ljusdämpande produkter dämpar ljuset och insynen men mörklägger inte helt och mörkläggande solavskärmning stänger ute allt ljus. För att maximera mörkläggningen måste man även montera solskyddet rätt, det räcker inte att själva väven är mörkläggande. Exempelvis kan en mörkläggande rullgardin läcka in ljus från sidorna om du inte köper en rullgardin med några centimeters marginal på båda sidor om fönstret.

Hitta den solavskärmning som passar dina behov bäst, vi finns alltid där för att hjälpa dig med att hitta den bästa lösningen för just ditt hem.

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
 • Solavskärmning 30 artiklar
Pris
Visa som Grid Listvy

30 artiklar

per page
 1. -10%
  Rullgardin Soft Roll Vit Mörkläggande
 2. -10%
  Plisségardin Touch BO Vit Mörkläggande
 3. -10%
  Plisségardin Dubai Vit 100% Mörkläggande
 4. -10%
  Rullgardin Vicky Beige Mörkläggande
 5. -10%
  Rullgardin Soft Roll Grå Mörkläggande
 6. -10%
  Rullgardin Vicky Svart Mörkläggande
 7. -10%
  Rullgardin Stella Vit Ljusdämpande
 8. -10%
  Mörkläggande Rullgardin Takfönster Svart Mörkläggande
  Mörkläggande Rullgardin Tak...
  Debel
  Special Price 1295 kr Ordinarie pris 1439 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
 9. -10%
  Mörkläggande Rullgardin Takfönster Vit Mörkläggande
  Mörkläggande Rullgardin Tak...
  Debel
  Special Price 1295 kr Ordinarie pris 1439 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
 10. -10%
  Plisségardin Dubai Svart 100% Mörkläggande
 11. -10%
  Rullgardin Soft Roll Svart Mörkläggande
Visa som Grid Listvy

30 artiklar

per page