Rullgardiner med Barnmotiv

Välj bland många olika rullgardiner till barnrummet med färgglada och mönstrade vävar. Våra rullgardiner för barn kan monteras i både tak och på vägg och finns i både mörkläggande och ljusdämpande vävar. Är barnen ljuskänsliga på morgon och kväll kan du välja mörkläggande väv medan ljusdämpande rullgardiner passar i fönster där du enbart vill minska ljusinsläppet. Vi har ett noga utvalt sortiment av rullgardiner för barn från varumärken som Debel, Kirsch och Mairo. På många av våra rullgardiner kan du välja om du vill ha höger eller vänster drag för att det ska passa ditt rum. Tänk på hur det blir det naturligt för dig att dra ner en rullgardin innan du monterar upp den. 

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Färg
 1. Beige 5 artiklar
 2. Blå 2 artiklar
 3. Brun 1 artikel
 4. Grå 3 artiklar
 5. Grön 4 artiklar
 6. Lila 1 artikel
 7. Multi 5 artiklar
 8. Rosa 7 artiklar
 9. Röd 4 artiklar
 10. Svart 11 artiklar
 11. Turkos 1 artikel
 12. Vit 24 artiklar
Less
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 39

Page
per page
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 39

Page
per page

Mönstrade rullgardiner för barn

När man väljer rullgardiner till barnrum så vill många plocka in mönster och färg istället för att välja klassiskt vita rullgardiner, men vilka passar just ditt barn? Till yngre barn väljer många mer färgglada och mönstrade rullgardiner. Till exempel så finns det rullgardiner med färgglada figurer, blommor eller djur på. Till tonåringar eller äldre barn så väljer många istället enfärgade rullgardiner eller rullgardiner i mer neutrala färger som inte sticker ut så mycket. Där de populäraste rullgardinerna för barn vita, svarta, mörkblå och beigea.

Rumstemperaturen i barnrummet kan räddas av rullgardiner

Om solen ligger på och lyser in under morgon och kväll kan temperaturen i barnrummet stiga och bli ohyggligt hög för barnen när dom ska sova. Av denna anledning kan det vara bra att montera mörkläggande rullgardiner i fönstret. Mörkläggande rullgardiner för barn är nämligen inte bara bra på grund av den mörkläggande funktionen den tillför utan det kan även reducera värmen för en mer behaglig temperatur. När man sover så sjunker kroppstemperaturen det är därför viktigt att det inte blir för varmt i sovrummet. För en bättre natts sömn så är rullgardiner i barnrummet bra både när det kommer till ljus och temperatur.

Måttbeställ rullgardiner till barnrummet

Hos oss kan du välja exakta mått för dina rullgardiner. Alla våra rullgardiner för barn går att måttbeställa, har du därför andra mått på din fönsterbredd än dom standardmått som erbjuds så är detta en perfekt lösning. När du klickat in på den rullgardin för barn du vill beställa väljer du specialmått och fyller i den exakta bredden du vill ha. Observera att bredden du anger är inklusive fästen. Eftersom fästena bygger cirka 2 cm ut från varje sida av rullgardinen så kommer väven bli 4 cm mindre bred än totalmåttet du anger. Våra rullgardiner för barn har en standardlängd på 165 cm eller 220 cm.