Joy Rosa Wavegardin

Out of stock

SKU
TGWATEX190627-330
Skräddarsydd wavegardin i Joy Rosa från Textilgallerian. Du väljer själv längd och upphängning. Vi syr din gardin i vår syateljé i Kalmar.
 • Kvalité: 100% Polyester
 • Bredd: 295 cm
(5kr)

Vi skräddarsyr din wavegardin

 • Du väljer tyg, vi syr

  Du väljer själv tyg från vårt breda sortiment, sen skräddarsyr våra sömmerskor dina nya wavegardiner direkt hos oss i Kalmar.

 • Lyx och elegans

  Ger hemmet en lyxig och elegant känsla, perfekt för vardagsrum med stora fönsterpartier. Wavegardines popularitet grundar sig i sina exklusiva symmetriska vågiga veck.

 • Böljande vågor

  Wavegardinens böljande vågor skapas tack vare gild-på-snöre som gör att vågorna stannar på plats.

 • Högsta kvalitet

  Våra skräddarsydda wavegardiner sys av sömmerskor med gedigen erfarenhet av gardiner och sömnad, alltid med komponenter av högsta kvalitet.

Vår syateljé

Vi är mycket stolta över vår egen syateljé där du som kund kan få dina gardiner uppsydda precis som du önskar. Att ha syateljén i samma byggnad hos oss i Kalmar gör att vi kan upprätthålla den kvalitet vi eftersträvar och ha nära kontakt med sömmerskorna. Våra sömmerskor har en lång och bred erfarenhet inom sömnad och har sytt gardiner till hotellkedjor, företag, offentliga miljöer samt till privatkunder. Allt som tillverkas sys med högsta noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

På Textilgallerian väljs alla komponenter och gardintillbehör med omsorg för hög kvalitet och hållbarhet för att nå bästa möjliga slutresultat. Tveka inte på att höra av er till vår kundtjänst om du har funderingar eller tankar om vår sömnad och syateljé. Det enda du behöver göra är att välja tyg, upphängning och färdigt mått, så fixar vi resten!

SKU
TGWATEX190627-330
Kvalité
100% Polyester
Varumärke
Textilgallerian
Bredd
295 cm
Kan monteras i vägg/tak
False
Gardintyp
Wavegardin
Skötselråd
Write Your Own Review
Du recenserar:Joy Rosa Wavegardin
Mät från underkant skena ner till golv, dra sedan av 1-3 cm. Fyll i önskat täckmått, det område du önskar att gardinen ska täcka när den är utdragen.
Hur mäter jag?

För att få ut rätt längd till dina wavegardiner mäter du från skenans underkant ner till golv, dra sedan av 1–3 cm beroende på hur mycket du önskar att gardinen ska sväva ovanför golvet. När du ska fylla i bredden på gardinen anger du täckmåttet, alltså det område du önskar att gardinen ska täcka när den är utdragen. Tygåtgången kan vara svåruträknad och därför räknar vårt system ut det till dig för att få snyggast möjliga resultat på dina nya wavegardiner.

Mät från underkant skena ner till golv, dra sedan av 1-3 cm. Fyll i önskat täckmått, det område du önskar att gardinen ska täcka när den är utdragen.

Stäng X

Det här är frågor och svar för Wavegardiner

Blocket ändras under Content->Blocks->FAQ TGWE