Marimekko Gardiner

Måttbeställ gardiner från Marimekko. Hitta dina favoriter bland deras fantastiska mönsterskatt med ikoniska mönster som Unikko, Räsymatto, Siirtolapuutarha och Kuuskajaskari.

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Färg
 1. Beige 21 artiklar
 2. Blå 20 artiklar
 3. Brun 11 artiklar
 4. Grön 15 artiklar
 5. Gul 12 artiklar
 6. Multi 23 artiklar
 7. Oblekt 4 artiklar
 8. Orange 10 artiklar
 9. Rosa 10 artiklar
 10. Röd 27 artiklar
 11. Svart 33 artiklar
 12. Transparent 30 artiklar
 13. Vit 55 artiklar
Less
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 109

Page
per page
 1. Kaivo Gardinlängd
  Kaivo Gardinlängd
  Marimekko

  Från 1665 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 109

Page
per page

Förvandla rummet med gardiner från Marimekko

Gardiner är en viktig del av inredningen. Med ett par nya gardiner kan du skapa en helt ny känsla och förvandla ett kalt och tråkigt rum till något hel annat. Gardiner från Marimekko sätter en härlig personlig karaktär i rummet. Färgglada gardiner i unika mönster är ett perfekt inslag i hemmet för den som vill sätta en personlig prägel i inredningen. Marimekko har även många mönstrade gardiner i mer dämpade färgskalor för den som uppskattar mönster i mer skandinaviska nedtonade färgpaletter.

Marimekkos mönstrade gardiner

Marimekkos vision har alltid varit att uppmuntra till att våga uttrycka sig ännu mer personligt. Gardiner är en inredningsdetalj som på ett enkelt sätt kan sätta karaktär i ett rum samtidigt som dom är enkla att byta ut efter humör och säsong. Med Marimekkos otroliga mönsterskatt har du all möjlighet att skapa en snygg inredning med gardiner som har det där lilla extra. Måttbeställ gardiner från Marimekko av designers som Aino-Maija Metsola, Armi Raita, Kristina Isola, Maika Isola och Maija Louekari.

Marimekko – gardinkappor till gardinlängder

I vårt sortiment av skräddarsydda gardiner kan du måttbeställa Marimekkos tyger i flera olika gardinmodeller. Vi har allt från gardinkappor, öljettlängder, panelgardiner, hissgardiner och gardinlängder i Marimekkos tyger. Varje gardinmodell skiljer sig inte bara utseendemässigt utan har även olika fördelar och egenskaper. Behöver du ha hjälp att hitta den rätta gardinen från Marimekko för just ditt ditt hem? Tveka inte på att höra av dig till våra textilrådgivare, dom kan vägleda dig via både mail eller telefon genom beslutsprocessen.

Måttbeställda gardiner från Marimekko

Måttbeställ skräddarsydda gardiner i Marimekkos vackra tyger smidigt och enkelt online. Du gör din gardinbeställning i tre enkla steg:

 1. Välj vilket gardintyg du vill ha
 2. Välj upphängning för dina gardiner
 3. Fyll i dina mått

När du lagt din order hos oss skickar vi dina Marimekkogardiner till dig inom 10 arbetsdagar.