Rosa Gardiner

Rosa är en färg som väcker varma känslor och som symboliserar hopp, omsorg, medkänsla, trygghet, lugn och kärlek. Det kanske är dessa känslor som bidrar till att rosa gardiner skapar en så varm och ombonad känsla i rummet. Rosa gardiner är något som många tidigare förknippat som enbart kvinnligt, men idag har rosa blivit en tidlös klassiker i inredningen som funkar i hemmets alla rum.

Rosa gardiner online

På Textilgallerian har vi ett brett färgspektrum av rosa gardiner i allt från milda ljusrosa nyanser till mörka murriga rosa toner. Välj bland både enfärgade och mönstrade tyger från flera kända varumärken och designers som Marimekko, Almedahls, Designers Guild, Morris & Co och Ljungbergs Textil. Hitta dina favoriter bland rosa gardiner i blommiga, grafiska och naturinspirerade mönster. Vill du ha en rosa gardin i linne, bomull, sammet, polyester, ull eller något annat material? Vi har något för alla hem och smaker.

Gammelrosa gardiner

Gammelrosa gardiner går i en sober och smutsig rosa färgskala och skapar ett vackert och mjukt intryck i inredningen. Gammelrosa har inte samma intensitet i färgen vilket gör den mer behaglig och mjuk för ögat. För dom som har svårt för det färgstarka inslaget i inredningen men som ändå vill tillföra värme och färg i hemmet så är de gammelrosa och smutsigt rosa gardinerna ett perfekt val. Matcha dina gammelrosa gardiner till varma vita och mörkbruna toner för en inbjudande och varm atmosfär. Grått är också en snygg kontrastfärg som bryter av mot de varma tonerna i rosa.

Ljusrosa gardiner

Ljusrosa gardiner ger en mjuk och stilren känsla samtidigt som dom även bidrar med mycket värme. Ljusrosa passar bra till alla typer av metalliska färger som koppar, guld och silver. Det passar även bra med brunt för den som vill addera mer värme i rummets färger. Som med alla rosa färger så passar ljusrosa gardiner även bra med olika nyanser av grått.

Mörkrosa gardiner

Mörkrosa gardiner adderar ett lager av djup i inredningen och bidrar med en omfamnande och exklusiv känsla i hemmet. Mörkrosa gardiner finns i många olika nyanser där vissa färger kan vara mer intensiva än andra. Ett par rosa gardiner i magenta eller fuchsia sätter ett större avtryck i rummets inredning och blir en färgklick som får ta plats i helhetsintrycket. Mörkrosa gardiner i mer dämpande nyanser som smutsrosa och mörk rosé ger en mer harmonisk och ombonad känsla. Mörkrosa gardiner passar generellt bra med marinblått, mörkgrönt och grått. Det är även snygg att matcha med inredningsdetaljer i jordiga färger som konjak, senapsgult och kola.

Måttbeställ rosa gardiner

Måttbeställ dina rosa gardiner online redan idag så skickar vi din order inom 10 arbetsdagar. Välj bara gardin, upphängning och fyll i dina mått! Beställ gärna hem tygprover på dom alternativ du är intresserad av och få dom hem till din brevlåda. Välj därefter vilken gardin du tycker passar bäst i lugn och ro hemma där du kan jämföra tygproven med väggfärgen, soffan eller annan inredning som du vill att gardinerna ska matcha med.

Läs mer...

Vanliga frågor

 • Skräddarsyr ni gardiner i mina mått?
 • Kan jag beställa hem tygprover innan jag bestämmer mig?
Filtrera
Handlar nu enligt
 1. Färg
  Rosa
Filtrera efter
Kategori
Pris
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 190

Page
per page
 1. -9%
  Varese Pale Rose Gardinlängd Sammet
  Varese Pale Rose Gardinlängd
  Designers Guild

  Ordinarie pris 3259 kr

  Till 2965 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 2. -6%
  Varese Magenta Hissgardin Sammet
  Varese Magenta Hissgardin
  Designers Guild
  Special Price 3062 kr Ordinarie pris 3264 kr
  Skickas Inom 7-10 arbetsdagar
 3. Pieni Unikko Ljusrosa Öljettlängd
  Pieni Unikko Ljusrosa Öljettlängd
  Marimekko
  399 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 4. Pieni Unikko Ljusrosa Gardinlängd
  Pieni Unikko Ljusrosa Gardinlängd
  Marimekko

  Från 319 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 5. Pieni Unikko Ljusrosa Hissgardin
  Pieni Unikko Ljusrosa Hissgardin
  Marimekko
  1249 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 6. -9%
  Carmontelle Azalea Gardinlängd
  Carmontelle Azalea Gardinlängd
  Designers Guild

  Ordinarie pris 3691 kr

  Till 3354 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 7. Mörkläggande Bred Sammetsgardin Como Violet 100% Mörkläggande
 8. -7%
  Jardin Botanique Grande Peony Hissgardin Linne
  Jardin Botanique Grande Peony Hissgardin
  Designers Guild
  Special Price 3828 kr Ordinarie pris 4115 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 9. Farran Champange Mörkläggningsgardin Mörkläggande
 10. Gammelrosa Sammetsgardin Sammet
  Gammelrosa Sammetsgardin
  Textilgallerian

  Från 856 kr

  Skickas Inom 7-10 arbetsdagar
 11. Grace Lin Ljusrosa Gardinlängd Favorit
 12. Grace Lin Ljusrosa Hissgardin Favorit
 13. -15%
  Stockholm Rosa Gardinlängd
  Stockholm Rosa Gardinlängd
  Kinnamark

  Ordinarie pris 1315 kr

  Till 1116 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 14. Grace Lin Gammelrosa Gardinlängd Favorit
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 190

Page
per page

Måttbeställda gardiner

Måttbeställ gardiner efter dina unika mått. Välj bland hundratals mönstrade och enfärgade tyger i flera olika gardinmodeller. På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner som gardinlängd, öljettlängd, panelgardin, wavegardin, hissgardin samt som slät och veckad gardinkappa. Måttbeställda gardiner skapar en balanserad och exklusiv känsla i hemmet där gardinerna blir en harmonisk del av inredningen.

Långa och korta gardiner – du väljer måttet

Vill du ha korta gardinlängder som bara ska nå ner till fönsterbrädet? Har du högt i tak och letar efter långa gardiner som är 300 cm, 320 cm eller längre än så? Allt detta kan du måttbeställa smidigt och enkelt online. Varje gardinmodell har dock sina begränsningar, en hissgardin kan exempelvis inte bli hur bred som helst för att konstruktionen ska kunna hissa gardinen upp och ned. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Gardiner med unika mått

Alla våra måttbeställda gardiner sys upp efter kundorder. Gardinerna sys upp från metervara till färdig gardin efter dina unika mått. På så sätt kan vi erbjuda en enorm bredd när det kommer till antal tyger och gardinmodeller. Vi syr alla våra gardiner med en hög kvalitetsmedvetenhet där den höga standarden syns i både hantverket och i valen av tillbehör och komponenter. Våra sömmerskor har en lång erfarenhet av att sy måttbeställda gardiner till både privata hem, hotell samt företag och offentlig sektor.

Måttbeställda gardiner från kända varumärken

På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner av tyger från flera kända varumärken och designers. Vi erbjuder gardintyger från bland annat Marimekko, Morris, Almedahls, Ljungbergs och Designers Guild från designers som Stig Lindberg, Astrid Sampe, Marianne Westman och Sven Fristedt. Vi har något för alla stilar och smaker i både enfärgat och mönstrat. Vi erbjuder allt ifrån retrogardiner till flådiga sammetsgardiner.

Gardiner online

På Textilgallerian kan du på ett smidigt och enkelt sätt beställa gardiner online. Varje gardin har ett unikt pris beroende på vilket tyg, vilken gardinmodell, upphängning och mått du väljer. Köp gärna hem tygprover på dom gardiner du är intresserad av och välj gardin i lugn och ro hemma. Du kan på ett enkelt och smidigt sätt jämföra priser på de alternativ du är intresserad av på hemsidan där priset presenteras efter du fyllt i dina val och mått.
På Textilgallerian måttbeställer du dina gardiner online i tre enkla steg:

1. Välj vilket tyg du vill ha
2. Välj gardinmodell och upphängning
3. Fyll slutligen i dina mått

Efter att du har lagt en beställning på dina gardiner skickar vi din order inom 10 arbetsdagar.