Gardiner till Restauranger

Skapa en trevligare och mer behaglig miljö i din restaurang med gardiner. Gardiner på restauranger har många fördelar än bara dom rent utseendemässiga faktorerna. Dom kan även bidra till en mer behaglig akustik, dämpa ljusinsläppet, stänga ute värme och kyla, bidra till en mer ombonad känsla samt stänga ut de starkaste solljuset så att gästerna slipper bli bländade när dom vill njuta av maten. Välj bland gardiner i många olika färger, kvalitéer och mönster från flera kända varumärken. Vi vägleder dig genom hela din beställning för att hitta den bästa lösningen för just din restaurang. 

Vi hittar den bästa gardinlösningen för din restaurang Gardiner på restauranger kan tillföra mycket för helhetskänslan, men det kan även medföra många praktiska fördelar. Gardiner kan förbättra akustiken, dämpa ljusinsläppet, isolera, skydda mot insyn samt bidra till en mer ombonad känsla. Vi hjälper dig att hitta den bästa gardinlösningen för just din restaurang.

Gratis rådgivning Det ska vara enkelt att måttbeställa gardiner! Vi hjälper dig hela vägen genom din gardinbeställning från kostnadsfri rådgivning och offertförslag. Skapa en mer inbjudande restaurangmiljö med gardiner. Maila oss på info@textilgallerian.se eller ring på telefon 0480-661 81 så hjälper vi dig!

Helhetslösningar - från offert till montering Köp all textil på ett och samma ställe! Utöver måttbeställda gardiner så tar vi även emot beställningar på annan typ av sömnad och textilier. Vill ni ha matchande dukar, servetter eller kuddfodral? Vi hjälper gärna din restaurang med en helhetslösning där allt från rådgivning, offert till montering ingår.

Referensprojekt Vi har en lång erfarenhet av att sy gardiner till restauranger, hotell och kontor. Nedan ser du några av våra tidigare projekt där vi bland annat sytt måttbeställda gardiner till Caias, Adlibris och Pontuz Löfgrens kontor.

Med passion för kvalité Det är dom små detaljerna som gör den stora skillnaden. Vår passion för kvalité är något som genomsyrar allt från vår sömnad, valet av gardintyger och service. I vårt sortiment av gardiner finns flera kollektioner anpassade för restauranger. Välj bland gardiner i flamsäkra, ljuddämpande och återvunna kvalitéer som håller över tid.

Gardiner för restauranger I restauranger så kan kraven på gardinernas kvalité och egenskaper vara högre än i andra miljöer. I restauranger så är vikten av en behaglig ljudnivå och akustik oerhört viktigt för gästernas trivsel. Därför är graden av ljuddämpning en viktig faktor i valet av gardin. En annan egenskap som är ett krav för många restauranger är att gardinerna är flamsäkra. Vill du ha hjälp med att hitta dom rätta gardinerna för din restaurang, kontakta oss så hjälper vi dig.