Gardiner till Caia

Caia gardiner Böljande wavegardiner längs hela väggarna i vackra pasteller och vitt smyckar Caia Cosmetics kontor. Vi är glada att över att få ha varit en del av att förvandla Caias nya kontor till en unik, välkomnande och modern arbetsplats där man lagt mycket kärlek och energi på interiören. Varje rum ska kännas som en cupcake i milda pastellfärger som går igen i varje inredningsdetalj.

Caia - Gardiner med kvalité i fokus Caia har valt gardintyger från Ludvig Svensson och Astrid, två svenska företag som producerar tyger av hög kvalité. Ludvig Svensson äger och kontrollerar hela tillverkningsprocessen från garn till färdigt tyg vilket ger möjligheten att utveckla och påverka varje liten detalj inom produktionsledet.

Helhetslösningar - från offert till montering Vi erbjuder helhetslösningar där företag får hjälp med allt från uträkningar och offert till montering. Till Caias kontor krävdes olika speciallösningar för att få till ett perfekt resultat. Vi stod därför för all montering där vi monterade gardinskenor samt krokade och hängde upp alla gardiner.