Gardiner till Kontor

Skapa en bättre arbetsplats med gardiner på kontoret. Kontoret är en plats där man ofta ställer högre krav på en persons koncentration och prestation. Det är dessutom en plats där man ägnar mycket tid och många timmar i veckan. Skapa därför en miljö som ger bästa möjliga förutsättningar för arbetsdagen. Gardiner på kontor kan tillföra många funktioner, dom kan förbättra akustiken, dämpa ljusinsläppet, stänga ute värme eller kyla, ge bättre bild på datorskärmar samt bidra till en mer ombonad känsla.

Vi vägleder dig genom din beställning för att hitta den bästa lösningen för just din arbetsplats. 

Kontakta oss - Vi hittar den bästa gardinlösningen för ert kontor Det ska vara enkelt att måttbeställa gardiner! Vi hjälper dig hela vägen från kostnadsfri rådgivning, offert till montering. Skapa en bättre arbetsmiljö med gardiner på kontoret. Maila oss på info@textilgallerian.se eller ring på telefon 0480-661 81 så hjälper vi dig.

 

Referensprojekt Vi har en lång erfarenhet av att sy gardiner till kontor, hotell och offentlig sektor. Nedan ser du några av våra tidigare projekt där vi bland annat sytt måttbeställda kontorsgardiner till Caias, Adlibris och Pontuz Löfgrens kontor. Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt kontor!

 

Kostnadsfri rådgivning Gardiner på kontor kan tillföra många funktioner. Kontorsgardiner kan förbättra akustiken, dämpa ljusinsläppet, stänga ute värme eller kyla, skydda mot insyn och bidra till en mer ombonad känsla. Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning för att hitta den bästa gardinlösningen för just ert kontor. Maila oss på info@textilgallerian.se eller ring på telefon 0480-661 81 så hjälper vi dig.

Helhetslösningar - från offert till montering Vi syr gardiner för kontor i både stora och mindre omfattande projekt. Vi erbjuder även helhetslösningar där allt från rådgivning, offert till montering ingår. Allt för att göra det så enkelt som möjligt att måttbeställa gardiner.

Med passion för kvalité Det är dom små detaljerna som gör den stora skillnaden. Vår passion för kvalité är något som genomsyrar allt från vår sömnad, valet av gardintyger och service. I vårt sortiment av gardiner finns flera kollektioner anpassade för kontor. Välj bland gardiner i flamsäkra, ljuddämpande och återvunna kvalitéer som håller över tid.

Flamsäkra gardiner för kontor Ett av dom vanligaste kraven för gardiner på kontor är att dom ska vara flamsäkra. Flamsäkra gardiner smälter när dom fattar eld istället för att brinna vilket gör att dom inte sprider branden vidare. Vill du ha hjälp med att hitta flamsäkra gardiner för ditt kontor, kontakta oss så hjälper vi dig.

Våra favoriter just nu

Här hittar du ett urval av våra favoriter just nu. Vilka är dina?