Barnmattor

Hitta barnmattor i glada härliga färger och roliga lekfulla motiv. Våra barnmattor ska inspirera till lek, glädje, kreativitet och fantasi! Mattan kan bli en naturlig samlingsplats i barnens rum, välj en rolig matta som inspirerar barnen till att leka och ha kul! Vi har den klassiska trafik- och bilmattan där barnen kan leka med sina leksaksbilar och dockor, detta brukar vara en stor favorit som går hem i de flesta barnrummen. Vi har även en matta med färdigritad lek för hoppahare som bjuder in för lek och nöje. Vi har även mattor med världskartor för barn med kända landmärken och djur förknippade med respektive region där barnen kan lära sig mycket.

Fördelar med barnmattor?
Att välja just barnmattor när du inreder i ditt barns rum är utöver att det är snyggt även ett praktiskt val. Våra barnmattor är antingen tillverkade i ull eller i konstfiber med gummerad baksida. Båda dessa kvaliteter har de egenskaper som krävs för att passa in i ett barnrum. Ull är i sin natur ett smuts- och vätskefrånstötande material som därför lämpar sig bra i barnrum där både vätska och smuts är ett faktum. Likaså konstfibermattorna med en gummerad baksida står emot smuts och håller dessutom mattan på sin plats för att underlätta leken för barnen.  Med en matta i barnrummet medföljer även många andra fördelar, det blir mjukt att ramla, det dämpar ljudet och ger en bättre akustik i rummet. Det bidrar även med en mer ombonad och hemtrevlig känsla och är mjukt och behagligt att gå på.

Plastmattor i barnrum

Vi har även många plastmattor i färgglada mönster som passar perfekt i barn- eller lekrummet. Plastmattor är väldigt praktiska eftersom de enkelt går att spola av om något spills, de flesta plastmattorna går även att tvätta i tvättmaskin.

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Visa som Grid Listvy

8 artiklar

per page
 1. Monster Rosa Matta 100x150 cm
  Monster Rosa Matta 100x150 ...
  Strehög
  1975 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 2. Monster Blå Matta 100x150 cm
  Monster Blå Matta 100x150 c...
  Strehög
  1975 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 3. Hearts Vit Matta 120x170 cm
  Hearts Vit Matta 120x170 cm...
  Strehög
  1359 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
 4. Apa Röd Matta 90 cm
  Apa Röd Matta 90 cm
  Strehög
  739 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 5. Paradis Rosa Matta 100x150 cm
  Paradis Rosa Matta 100x150 ...
  Strehög
  489 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

8 artiklar

per page