Värnamo of Sweden

Värnamo Sängkläder som idag arbetar under namnet Varnamo of Sweden är ett svenskt familjeföretag med gamla anor från 50-talet. Redan 1951 började man tillverkningen av bädd- och prydnadstextilier i Värnamo där en stor del av produktionen fortfarande sker. Värnamo sängkläder är kända för sin höga kvalité av kuddar, täcken, bäddmadrasser, överkast med mera och finns på flertalet av de finaste hotellen runt om i Sverige. 

Värnamo Of Sweden Sortiment

Värnamo of Sweden säljer bädd- och prydandstextilier av hög kvalité. Överkast, sängkläder, kuddfodral, plädar, täcken och kuddar är några av alla produkter i deras breda sortiment. I många olika material och vävtekniker erbjuder de ett sortiment för alla hem och stilar. Lång erfarenhet och kunskap i kombination med ständig produktutveckling gör att Värnamo of Sweden kan erbjuda produkter av hög kvalité och lång hållbarhet.

Värnamo Sängkläder - Endast det bästa är gott nog

Varnamo of Sweden har starka kärnvärden i sin kvalitetsmedvetenhet och står för lång erfarenhet och god kunskap. Trots en tuff marknad där produktionen av textilprodukter ofta flyttas utomlands har Värnamo sängkläder kvar produktion av nästan hela deras sortiment på fabriken i Värnamo. Detta gör dem till den enda aktören på marknaden som tillverkar täcken och kuddar i Sverige!

Materialmedvetenhet

Värnamo of Sweden arbetar alltid med väl utvalda, omsorgsfullt formgivna textilier. Deras trendspanare har ständigt ett finger i luften för att känna vart inredningsmodets vindar blåser. Eftersom Värnamo Sängkläder har sin produktion i Sverige ger det möjligheten att kunna kontrollera och påverka hela product-cykeln från valet av material till förädlingsprocessen och produktionen av slutprodukten. Detta gör att man kan påverka kvalitén ytterligare för att nå bästa resultat.


Värnamo of Sweden – certifieringar som gör skillnad

Värnamo Sängkläder strävar alltid efter att producera hållbara produkter som håller i årtionden. De har ett brett utbud av produkter som är certifierade med både Öko-Tex och Trygg Textil. Denna Humanekologiska miljömärkning fastställer att produkterna är fria från hälsofarliga kemikalier vilket är särskilt bra för dig som är allergiker. Inom vissa produktsegment är bomullen ekologiskt odlad enligt certifikatet GOTS (Global Organic Textile Standard). Detta certifikat garanterar att bomullen odlats helt utan bekämpningsmedel.

Läs mer...
Visa som Grid Listvy

8 artiklar

per page
 1. Madagaskar Rosa Påslakanset 3-dels
  Madagaskar Rosa Påslakanset...
  Värnamo Sängkläder
  715 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
 2. Åseda Lila Påslakanset 3-dels
  Åseda Lila Påslakanset 3-de...
  Värnamo Sängkläder
  1050 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
 3. Åseda Grå Påslakanset 3-dels
  Åseda Grå Påslakanset 3-del...
  Värnamo Sängkläder
  1050 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
 4. Drömminge Vit/blå Påslakanset 150x210 cm
  Drömminge Vit/blå Påslakans...
  Värnamo Sängkläder
  725 kr
  Skickas Inom 3-5 Arbetsdagar
 5. Satulinna Kökshandduk
  Satulinna Kökshandduk
  Vallila Interior
  79 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 6. Åseda Vit Påslakanset 3-dels
  Åseda Vit Påslakanset 3-del...
  Värnamo Sängkläder
  1050 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
 7. Madagaskar Aqua Påslakanset 3-dels
  Madagaskar Aqua Påslakanset...
  Värnamo Sängkläder
  715 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
 8. Rytmi Multi Kökshandduk
  Rytmi Multi Kökshandduk
  Vallila Interior
  79 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

8 artiklar

per page