Marimekko Vaxdukar

Välj bland ett brett sortiment av lättskötta vaxdukar från Marimekko i många olika färger och mönster från kända designers.

Fördelar med Marimekkos Vaxdukar
Vaxdukar är ett praktiskt alternativ till den klassiska bordsduken där du enkelt kan torka bort smuts och smulor med en fuktig trasa. Marimekkos sortiment av vaxdukar finns både i smuts-och fuktavvisande PVC-beläggning samt i CTC som är ett miljövänligare alternativ av vaxduk där man behandlar ett vanligt tyg med en CTC-beläggning vilket behåller den textila känslan.

Skötselråd för Marimekkos vaxdukar:
Marimekkos vaxdukar kan tvättas i maskin på 40 grader, följ alltid tvättråden noga eftersom det kan skilja sig från vaxduk till vaxduk. För längre hållbarhet för din vaxduk använd inte sköljmedel när du tvättar ditt akrylatbehandlade tyg. Efter tvätt kan du stryka vaxduken på avigsidan (dubbelkolla detta på medföljande skötselråd) så aktiveras akrylaten igen och din vaxduk blir samtidigt slät och fin.

Unikko vaxduk
År 1964 lanserades Marimekkos mest kända mönster Unikko designat av Maija Isola som är den mest populära och ikoniska designen från Marimekko. Mönstret uppkom när Marimekkos grundare Armi Ratia förbjöd sina designers att rita mönster med blommor i, hon var så trött på alla blomstermönster och ville ha något nyskapande! Detta trotsade Maija Isola och tog fram detta ikoniska mönster av vallmo-blommor och Armi Ratia blev minst sagt nöjd, för vilken succé det blev! På Textilgallerian hittar du flera av Unikkos vackra färgställningar som vaxduk. Tänk på att mönstret finns i olika skalor, Unikko, Pieni Unikko och Mini Unikko.

Hur skickar vi våra vaxdukar?
När man beställer en vaxduk under 10 meter skickar vi den ihopvikt för att underlätta frakten, reducera miljöpåverkan samt att reducera fraktkostnaden för dig som kund. Att skicka vaxduken på rulle innebär att varan överstiger maxlängden för att hämta ut ett paket på ombud och innebär att ordern måste levereras direkt till dörr vilket begränsar dig till att vara hemma vid en specifik dag och klockslag. När vaxduken istället skickas ihopvikt kan du som kund smidigt hämta ut den på ditt ombud när du är och handlar. Nackdelen med att skicka en vaxduk vikt är att det blir vik-veck i duken. Vecken kan du dock enkelt stryka bort på avigsidan, följ bara skötselrådet som medföljer produkten. Vecken försvinner efter du använt den en tid oavsett om du strykt den eller ej. Om du vill ha vaxduken skickad på rulle så löser vi självklart detta, kontakta bara vår kundtjänst!

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Visa som Grid Listvy

9 artiklar

per page
 1. Unikko Svart Vaxduk Designklassiker
  Unikko Svart Vaxduk
  Marimekko
  479 kr
  Skickas Inom 2-4 arbetsdagar
 2. Pieni Unikko Röd Vaxduk Designklassiker
  Pieni Unikko Röd Vaxduk
  Marimekko
  479 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 3. Siirtolapuutarha Grön/Svart Vaxduk
  Siirtolapuutarha Grön/Svart...
  Marimekko
  479 kr
  Skickas Inom 2-4 arbetsdagar
 4. Puutarhurin Parhaat Vaxduk
  Puutarhurin Parhaat Vaxduk
  Marimekko
  479 kr
  Skickas Inom 2-4 arbetsdagar
 5. Tarhuri Multi Vaxduk
  Tarhuri Multi Vaxduk
  Marimekko
  479 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 6. Apilainen Mörkblå Vaxduk
  Apilainen Mörkblå Vaxduk
  Marimekko
  479 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 7. Pieni Unikko Beige/Vit Vaxduk
  Pieni Unikko Beige/Vit Vaxd...
  Marimekko
  479 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 8. Pieni Unikko Korall Vaxduk Klassiker
  Pieni Unikko Korall Vaxduk
  Marimekko
  489 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 9. Nyhet
  Ketunmarja Mörkblå Vaxduk
  Ketunmarja Mörkblå Vaxduk...
  Marimekko
  489 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

9 artiklar

per page