Marimekko - Unikko Tyger

På Textilgallerian kan du välja bland ett brett sortiment av Unikko-tyger från Marimekko. Välj bland många olika färger, kvalitéer och mönsterstorlekar. Unikko är ett ikoniskt mönster från 50-talet som med sin tidlösa design lever kvar än idag.

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Färg
 1. Beige 1 artikel
 2. Blå 3 artiklar
 3. Brun 1 artikel
 4. Multi 1 artikel
 5. Rosa 1 artikel
 6. Röd 4 artiklar
 7. Svart 1 artikel
 8. Vit 5 artiklar
Less
Visa som Grid Listvy

8 artiklar

per page
 1. Pieni Unikko Röd Tyg
  Pieni Unikko Röd Tyg
  Marimekko
  469 kr
  Skickas Inom 2-4 arbetsdagar
 2. Mini Unikko Svart/Vit Tyg
  Mini Unikko Svart/Vit Tyg
  Marimekko
  469 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 3. Mini Unikko Röd Tyg
  Mini Unikko Röd Tyg
  Marimekko
  469 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 4. Pieni Unikko Blå Tyg
  Pieni Unikko Blå Tyg
  Marimekko
  469 kr
  Skickas Inom 2-4 arbetsdagar
 5. Unikko Ljusblå/Brun Tyg
  Unikko Ljusblå/Brun Tyg
  Marimekko
  469 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 6. Unikko Röd Tyg
  Unikko Röd Tyg
  Marimekko
  469 kr
  Skickas Inom 2-4 arbetsdagar
 7. Pieni Unikko Mörkblå Tyg
  Pieni Unikko Mörkblå Tyg
  Marimekko
  499 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 8. Unikko Vinröd Linnetyg Linneblandning
  Unikko Vinröd Linnetyg
  Marimekko
  639 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

8 artiklar

per page

Unikko på metervara

Köp tyger i Marimekkos mönster Unikko på metervara. Du kan beställa tygerna i precis den längd du vill ha. Detta gör att du slipper betala för spilltyg som du ändå inte hade använt vilket är bra både för miljön och plångbokne. Unikko är ett mönster av vallmoblommor designat av Maija Isola. Mönstret finns i tre olika mönsterstorlekar där Mini Unikko är den minsta storleken och Unikko är den stormönstrade designen. Den mest populära mönsterstorleken är dock Pieni Unikko tyg som betyder ”Liten vallmo” och är den mellersta mönsterstorleken.

Köp Marimekkos Tyger Unikko online

Tyger i Unikko finns i flera olika färger, mönsterstorlekar och kvalitéer. Tillsammans med de ursprungliga klassiska färgställningarna i rött och svart som ständig baskollektion, så släpper Marimekko ut nya färgställningar varje säsong. Hitta din favorit bland färger som grönt, blått, brunt, beiget, rosa och många fler. Beroende på vilken färg du väljer så kan uttrycket variera, väljer du färgsprakande tyger i klara färger blir detta en färgklick som sticker ut i inredningen. Om du istället väljer en nedtonad beige färgställning så blir tyget ett mer stilrent inslag i hemmet vilket är perfekt om du gillar mönster men vill ha en mer harmonisk och jordnära känsla i rummet.

Tyger i Unikko

Välj bland tyger i Unikko som är tillverkade i olika kompositioner av bomull, hampa och lin. Både bomullstygerna och linnetygerna passar bra som bland annat gardiner, kuddfodral och dukar. Tygerna i bomull har en slät yta medan linnetygerna har en grövre struktur för dom som föredrar en mer rustik känsla. Alla Marimekkos Unikko-tyger skickas inom 3 arbetsdagar från beställningsdagen. Du kan även beställa hem tygprover på dom alternativ du är intresserad av för att få en bättre bild av vilket tyg som passar bäst hemma hos dig. Alla Marimekkos tyger i Unikko går även att måttbeställa som gardiner i flera olika gardintyper.