Marimekko Letto

Letto från Marimekko är designad av Aino-Maija Metsola som bland annat designat Jurmo och Juhannustalka. I mönstret Letto har hon fått inspiration från naturlivet i de finska träskmarkerna. Det klara rosa, gula och persikofärgade tonerna bryter snyggt av mot den bruna bottenfärgen och ger en häftigt kontrast till designen.

Letto Vaxduk

En vaxduk är ett praktiskt alternativ istället för den klassiska bordsduken. Du kan enkelt torka bort smuts och smulor med en fuktig trasa. På Textilgallerian hittar du Letto som vaxduk i PVC-behandlad bomull. Letto Vaxduk kan tvättas i 40 grader i maskin och stryks på avigsidan på svag värme. Om du beställer en vaxduk under 10 meter skickar vi den ihopvikt för att underlätta frakten, reducera miljöpåverkan samt att reducera fraktkostnaden för dig som kund. Vid ordrar över 10 meter skickas paketet via hemleverans direkt till dörren.

Letto Gardiner

På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner i Marimekkos Letto. Letto tyg har ett härligt fall och är trycks på en lätt bomullsvara som ger en vacker stuns i trycket. Vi har Letto som gardinlängd, öljettlängd och hissgardin. Du väljer upphängning och fyller enkelt i ditt önskade färdiga mått så fixar vi resten.

Filtrera på:
Framåt Bakåt Visa alla 6 produkter | Sida 1 av 1 |
Letto Brun Vaxduk 460 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Pieni Letto Kökshandduk 139 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Pieni Letto Brun Grytlapp 95 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Pieni Letto Brun Bordstablett 175 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Pieni Letto Brun Kuddfodral 295 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Pieni Letto Brun Grillvante 165 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
6 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt