Ramas - Boel & Jan

Ramas är Boel & Jans mest populära mönster som blivit ett av deras signum. Detta Morris-influerade mönster finns i ett bassoritment av flera olika produkter och färgställningar som hela tiden kompletteras med säsongens trendfärger. På Textilgallerian kan du köpa Ramas som kuddfodral, metervara, vaxduk och gardin.

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
 • Ramas - Boel & Jan 16 artiklar
Pris
Färg
 1. Rosa 1 artikel
 2. Röd 7 artiklar
 3. Transparent 2 artiklar
 4. Turkos 8 artiklar
Less
Visa som Grid Listvy

16 artiklar

per page
 1. Ramas Turkos Vaxduk
  Ramas Turkos Vaxduk
  Boel & Jan
  325 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 2. Ramas Röd Tyg
  Ramas Röd Tyg
  Boel & Jan
  199 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 3. Ramas Rosa Vaxduk
  Ramas Rosa Vaxduk
  Boel & Jan
  325 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
 4. Ramas Turkos Tyg
  Ramas Turkos Tyg
  Boel & Jan
  199 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

16 artiklar

per page

Boel & Jans design Ramas

Ramas är ett mönster som tilltalar många. Kanske grundar sig Ramas popularitet i att det är en enkel design som inte tar för mycket plats av helhetsintrycket utan är enkel att matcha med andra mönster, färger och inredningsdetaljer. Perfekt för den som vill tillföra mönster i hemmet men inte gillar för mycket färger och intryck. För att skapa en röd tråd i hemmet kan du mixa och matcha olika textilier i mönstret Ramas med varandra. Till dina gardiner kan du addera en matchande kudde i fåtöljen eller en vaxduk på middagsbordet. Ramas-serien är tillverkad i en kombination av bomull och polyester som har en fin struktur som påminner om en bomull-och linneblandning.

Ramas som tyger, kuddfodral och gardiner

På Textilgallerian kan du köpa Boel & Jans mönster Ramas som metervara, kuddfodral, vaxduk och måttbeställa gardiner i flera olika gardintyper. Välj mellan gardin- och öljettlängder, släta och veckade gardinkappor, hissgardiner och panelgardiner. Du måttbeställer dina gardiner i Ramas genom tre enkla steg: välj gardin, välj upphängning och fyll i dina mått. Därefter skräddarsyr vi din beställning och skickar din order inom 10 arbetsdagar. Du kan alltid beställa hem tygprover på dom gardiner eller tyger i serien Ramas du är intresserad av. Då kan du jämföra tygproverna med tapeten, soffan eller någon annan inredningsdetalj du vill att tyget ska passa till. Det är dessutom alltid bra att se tyget i sin rätta miljö då faktorer som ljusinsläpp och belysning också kan påverka hur vi uppfattar färger.