Aveva

Avevas produkter är ett perfekt val för dig som söker hållbara och snygga grytunderlägg, grytlappar och sittdynor av hög kvalité både när det kommer till hållbarhet, etik och produktegenskaper. Alla Avevas produkter är tillverkade i ekologisk ull, ett material med många praktiska fördelar. Avevas produkter i ull kännetecknas av sin genomtänkta design i sin genialiska enkelhet där designen lyfter fram kvalitéerna ull och läder på ett fantastiskt sätt.

Kombinera produkterna från Aveva med varandra! Alla produkter är framtagna utifrån ett bestämt färgschema för att du ska kunna skapa en harmonisk inredning med färger och produkter som passar tillsammans. Exempelvis kan du matcha dina enfärgade sittdynor och grytlappar med Avevas flerfärgade grytunderlägg.

Avevas produkter tillverkas på ett kooperativ i Kathmandu där ett företag som arbetar för kvinnlig arbetskraft driver verksamheten. Ullen som Aveva tillverkar sina produkter av är ekologisk och produceras i Nya Zeeland. Alla färgämnen som används är giftfria färger från ett företag från Schweiz som Aveva har nära samarbete med.

Hitta dina favoriter bland Avevas fantastiska sortiment!

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Pris