Astrid Lindgren

Välkommen till Astrid Lindgrens magiska värld av tyger på metervara och gardiner som fångar hjärtat och själen hos både unga och gamla! Hos oss har vi tygkollektioner inspirerade av den älskade Pippi Långstrump, skapad av den ikoniska författaren Astrid Lindgren. Om du är en passionerad fan av Pippi och hennes underbara äventyr, kommer du att älska vårt sortiment av tyger och gardiner med de charmiga Pippi Långstrump-mönstren.

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Färg
 1. Blå 6 artiklar
 2. Gul 6 artiklar
 3. Multi 19 artiklar
 4. Transparent 3 artiklar
 5. Vit 7 artiklar
Less
Visa som Grid Listvy

19 artiklar

per page
 1. Pippi Långstrump Gul Tyg
  Pippi Långstrump Gul Tyg
  Astrid Lindgren
  299 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 2. Pippi Långstrump Blå Tyg
  Pippi Långstrump Blå Tyg
  Astrid Lindgren
  299 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 3. Pippi Långstrump Vit Tyg
  Pippi Långstrump Vit Tyg
  Astrid Lindgren
  299 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

19 artiklar

per page

Upptäck Astrid Lindgrens Värld av Tyger på Metervara

Vi erbjuder tyger på metervara med motiv från Pippi Långstrumps sagovärld som är perfekta för dina kreativa projekt. Våra Pippi-tyger är tillverkade av 100% bomull och passar perfekt till flera inredningsprojekt som tygtavla, kuddfodral, örngott, gardiner och mycket mer.

 

Gardiner med Pippi Långstrump-Mönster

Våra Pippi Långstrump-gardiner är den perfekta dekorationen för ett lekfullare hem. Välj bland gardinlängder, öljettlängder, gardinkappor, panelgardiner och hissgardiner som vi skräddarsyr efter dina unika mått. Med våra gardiner kan du skapa en lekfull och fantasifull atmosfär som påminner om Pippis galna äventyr i Villa Villekulla. De färgglada och livfulla mönstren kommer att föra glädje och lekfullhet till ditt hem, samtidigt som de hyllar Astrid Lindgrens tidlösa berättelse.

Beställ Dina Astrid Lindgren Tyger och Gardiner Idag

För att förlora dig i Astrid Lindgrens magiska värld med Pippi Långstrump, bläddra igenom vårt sortiment av tyger på metervara och gardiner. Beställ dina favoriter idag och låt din kreativitet blomstra med våra lekfulla Pippi-mönster. Välkommen till vår värld av tidlös glädje och äventyr med Astrid Lindgrens Pippi Långstrump! Kontakta oss för frågor eller beställningar, och låt oss föra dig närmare Astrid Lindgrens fantastiska berättelse.