Almedahls Gardiner

Välj bland ett brett sortiment av gardiner i Almedahls mönster. Almedahls besitter en fantastisk mönsterskatt med många ikoniska retromönster från flera välkända designers. Hitta dina favoriter bland gardiner designade av bland annat Marianne Westman och Astrid Sampe.

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Färg
 1. Beige 19 artiklar
 2. Blå 37 artiklar
 3. Brun 10 artiklar
 4. Grå 5 artiklar
 5. Grön 39 artiklar
 6. Gul 5 artiklar
 7. Lila 4 artiklar
 8. Multi 43 artiklar
 9. Orange 18 artiklar
 10. Rosa 14 artiklar
 11. Röd 25 artiklar
 12. Svart 39 artiklar
 13. Transparent 46 artiklar
 14. Vit 53 artiklar
Less
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 226

Page
per page
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 226

Page
per page

Almedahls måttbeställda gardiner

Måttbeställ gardiner i Almedahls mönster. Vi har ett brett sortiment av gardiner i flera olika modeller som gardin- och öljettlängder, panel- och hissgardiner samt släta och veckade gardinkappor. På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner från Almedahls efter dina unika mått. Efter att du valt vilken gardin du vill ha så är det bara att välja upphängning och slutligen fylla i dina mått. När du lagt din order skickas din beställning inom 10 arbetsdagar. Vi har sömmerskor med en lång erfarenhet av att sy gardiner till både hotell, företag och privata hem. 

Gardiner i Almedahls mönster

Genom att inreda med gardiner från Almedahls kan du på ett enkelt sätt addera mer personlighet i inredningen. Matcha gärna gardinerna med andra inredningsprodukter från Almedahls som kuddfodral och vaxdukar i samma mönster och färger. Att inreda med designklassiker är ett perfekt val för den som vill ha inredning som håller över tid och trender. Beställ gärna hem tygprover på dom alternativ du är intresserad av. På så sätt kan du få se gardintyget i sin rätta miljö och jämföra vilket alternativ som passar bäst i ditt hem.