Almedahls Gardiner

Välj bland ett brett sortiment av gardiner i Almedahls mönster. Almedahls besitter en fantastisk mönsterskatt med många ikoniska retromönster från flera välkända designers. Hitta dina favoriter bland gardiner designade av bland annat Marianne Westman och Astrid Sampe.

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Färg
 1. Beige 18 artiklar
 2. Blå 35 artiklar
 3. Brun 10 artiklar
 4. Grön 36 artiklar
 5. Gul 5 artiklar
 6. Lila 4 artiklar
 7. Multi 33 artiklar
 8. Orange 16 artiklar
 9. Rosa 14 artiklar
 10. Röd 24 artiklar
 11. Svart 36 artiklar
 12. Transparent 44 artiklar
 13. Vit 42 artiklar
Less
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 201

Page
per page
 1. -15%
  Granatäpple Beige Slät gardinkappa
  Granatäpple Beige Slät gardinkappa
  Almedahls
  Special Price 830 kr Ordinarie pris 974 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 201

Page
per page

Almedahls måttbeställda gardiner

Måttbeställ gardiner i Almedahls mönster. Vi har ett brett sortiment av gardiner i flera olika modeller som gardin- och öljettlängder, panel- och hissgardiner samt släta och veckade gardinkappor. På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner från Almedahls efter dina unika mått. Efter att du valt vilken gardin du vill ha så är det bara att välja upphängning och slutligen fylla i dina mått. När du lagt din order skickas din beställning inom 10 arbetsdagar. Vi har sömmerskor med en lång erfarenhet av att sy gardiner till både hotell, företag och privata hem. 

Gardiner i Almedahls mönster

Genom att inreda med gardiner från Almedahls kan du på ett enkelt sätt addera mer personlighet i inredningen. Matcha gärna gardinerna med andra inredningsprodukter från Almedahls som kuddfodral och vaxdukar i samma mönster och färger. Att inreda med designklassiker är ett perfekt val för den som vill ha inredning som håller över tid och trender. Beställ gärna hem tygprover på dom alternativ du är intresserad av. På så sätt kan du få se gardintyget i sin rätta miljö och jämföra vilket alternativ som passar bäst i ditt hem.