Almedahls Bows

Bows – Av Josef Frank

Bows är ett grafiskt mönster designat av Josef Frank under 1920-1930-talet. Mönstret har geometriska former med inspiration från naturens strukturer och landskap. Formerna bryter av i olika toner och färger vilket ger liv i designen. Bows finns i tre vackra färgställningar, en som går i gråskaliga toner, en färgglad och en i smutsiga pastellfärger. Josef Frank var en österrikisk-svensk arkitekt, designer och en av de främsta pionjärerna för modernism i Österrike. Han har gjort stora avtryck i den svenska design- och formhistorien. Hans filosofi var att inkludera naturens former och färger i inredningen för att på så sätt kunna andas och känna frihet även i slutna rum.  Vi är så glada att vi får ta del av hans design och kunna sy upp gardiner i hans fantastiska tyger och mönster!

Almedahls sortiment av Bows

På Textilgallerian hittar du Josef Franks design Bows från Almedahls som gardiner, metervara, kuddfodral, brickor, kökshanddukar, glasunderlägg, muggar och pläd. Matcha gärna dina gardiner med likadana kuddar, blanda de svartvita produkterna i serien bows med de färgglada. Köp och matcha brickor, gladunderlägg och kökshanddukar i samma färgställning i Bows för att skapa en röd tråd i köksinredningen. Detta lekfulla grafiska mönster passar i hemmets alla rum!

Bows i gardiner

Våra gardiner av Bows skräddarsyr vi efter dina önskade mått och finns att beställa som gardinlängd, öljettlängd, hissgardin samt slät och veckad kappa. Bows som metervara är tryckt på bomullsväv av bra kvalitet med vackert fall. Tyget passar därför perfekt att använda som gardiner, draperi eller bordsduk. Bomull är ett tacksamt material när det kommer till mönstrade tyger, det ger en vacker stuns i trycket vilket gör mönsteråtergivningen väldigt fin. Om du vill ha flera gardinlängder, hissgardiner eller kappor så mönsteranpassar vi alltid gardinerna så att de ser likadana ut. Har du några tankar eller funderingar kring ditt val av gardin? Tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig med ditt ärende!

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Visa som Grid Listvy

2 artiklar

per page
 1. -20%
  Bows Grå Pläd
  Bows Grå Pläd
  Almedahls
  Special Price 799 kr Ordinarie pris 999 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
 2. -20%
  Bows Grå Bricka Designklassiker
  Bows Grå Bricka
  Almedahls
  Special Price 287 kr Ordinarie pris 359 kr
  Skickas Inom 3-5 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

2 artiklar

per page