Almedahls Belle Amie

 

Vackert tyg från Almedahls designat av begåvade Marianne Westman, även kallad Sveriges porslinmamma efter hennes framgång som designer på Rörstrand. Belle Amie är en svensk klassiker i läckert grafiskt retro-mönster. På Textilgallerian.se hittar du designen i två färgställningar med orange och blå botten.

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Färg
  1. Blå 9 artiklar
  2. Orange 7 artiklar
  3. Transparent 2 artiklar
  4. Vit 15 artiklar

Almedahls sortiment av Belle Amie

Textilgallerians sortiment av Belle Amie produceras och tas fram av Almedahls som har många olika produkter inom hemtextil och inredning i serien. Du hittar Belle Amie som metervara i bomull och akrylatbehandlat tyg (vaxduk), brickor, kökshanddukar och gardiner. Piffa upp köket med matchande textil i Belle Amie för en röd tråd i inredningen.

Belle Amie – Måttbeställda gardiner

På Textilgallerian kan du alltid måttbeställa gardiner i ditt favorittyg, däribland Belle Amie. Beställ hem tygprover på de tyger du är intresserade av och välj i lugn och ro hemma vilket tyg du vill ha till din gardin. Därefter kan du smidigt och enkelt beställa din gardin online genom att välja upphängning och färdigt mått. Belle Amie tyg finns både som gardinlängd, öljettlängd, hissgardin, panelgardiner och som slät och veckad kappa.