Almedahls Apple

 

Sommar, sol och gröna dagar! Apple Grön designat av Victoria Möllgård bidrar med en härlig varm somrig känsla i hemmet med  sina klara röda äpplen och krispiga gröna blad från äppelträdet. På Textilgallerian.se hittar du även designen i två andra färgställningar i mer dämpada frägskalor för att återspegla höstens toner och färgskalor.

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Pris

Almedahls sortiment av Apple

Textilgallerians sortiment av Apple produceras och tas fram av Almedahls som har många olika produkter inom hemtextil och inredning i Apple. Du hittar Apple som metervara i bomull och akrylatbehandlat tyg (vaxduk), grytunderlägg, brickor, disktrasa, te- och kaffeburkar samt skärbrädor. Piffa upp köket med matchande textil för en röd tråd i inredningen.

Apple – Måttbeställda gardiner

På Textilgallerian kan du alltid måttbeställa gardiner i ditt favorittyg, däribland Apple. Beställ hem tygprover på de tyger du är intresserade av och välj i lugn och ro hemma vilket tyg du vill ha till din gardin. Därefter kan du smidigt och enkelt beställa din gardin online genom att välja upphängning och färdigt mått. Apple tyg finns både som gardinlängd, öljettlängd, hissgardin, panelgardiner och som slät och veckad kappa.