Sänggavlar

Vi spenderar en tredjedel av vårt liv i sängen, det är vår mest betydelsefulla plats för återhämtning och vila. Det är därför viktigt att man verkligen trivs och njuter i sitt sovrum. På Textilgallerian.se tycker vi att textil i alla dess former bidrar till en mer harmonisk och känsla till hemmet, i synnerhet till sovrummet. Sänggavlar har blivit en stor trend som kan förvandla en tråkig sovrumsvägg till en mer inbjudande och ombonad sovrumsdel. Det är dessutom komfortabelt och mjukt för ryggen att ha något att luta sig mot vid kvällsläsningen eller morgonstunden med frukost på sängen!

På Textilgallerian.se hittar du sänggavlar från Himla som är kända för sina vackra linneprodukter och lediga stil inom sin textila inredning.

Behöver du en ny sänggavel eller räcker det med ett överdrag?
Du kan själv välja om du söker enbart ett överdrag till din sänggavel eller om du vill köpa ett komplett kit med sänggavel och överdrag. Mira Loose-fit är tillverkad i ett hellinne som är vävd väldigt tätt och med mycket struktur. Den lösa passformen och överdragets synliga overlook-sömmar ger ett ledigt, modernt och ombonat uttryck. Överdraget är mjukbehandlat vilket gör det mjukt och skönt att luta sig mot. Linne är ett fantastiskt material som har den fantastiska egenskapen att det blir vackrare ju mer det används. Gavelöverdraget går att tvätta på 60 grader i maskintvätt. Sänggavlarna och överdragen finns i fyra olika storlekar, 90 cm, 120 cm, 160 cm och 180 cm.

Tips! Matcha gärna din sänggavel med ett par snygga linnegardiner i samma färg, det blir en röd tråd i inredningen som blir pricken över i:et i helhetsintrycket.

Läs mer...
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page