Madrasskydd

Välj på madrasskydd i många olika storlekar och varianter. Madrasskydd är en bra investering för dig och din säng. Genom att använda sig av madrasskydd förlänger du livslängden på din bäddmadrass, den håller sängen fräschare, renare, döljer befintliga fläckar och reducerar slitage. De är superenkla och använda, håller sig på plats och är lätta att ta av för att tvätta. De flesta av våra madrasskydd fäster du genom resårband i varje hörn som du enkelt drar under bäddmadrassen. Alla madrasskydd kan tvättas i tvättmaskin, dock i olika temperatur beroende material. Följ därför alltid produktens tvättråd.

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Visa som Grid Listvy

9 artiklar

per page
Visa som Grid Listvy

9 artiklar

per page

Välj ett svalkande madrasskydd

Blir du lätt varm av dig och ligger och vrider och vänder på dig när du ska sova för att det blir för varmt? Då kan vi rekommendera madrasskyddet Top Cool från Värnamo Sängkläder. Fibrerna i madrasskyddet leder bort överflödig fukt och värme och på så sätt balanserar den kroppstemperaturen och därmed även sömnen!

Madrasskydd i ull

Om du vill unna dig ett riktigt bra och lyxigt madrasskydd ska du välja ett madrasskydd som är stoppat med ull. Ull har fantastiska egenskaper, det är bland annat temperatur-och fuktighetsregelerande vilket gör att det fungerar året runt. Dessutom är ull naturligt antiinflammatoriskt och ventilerande vilket gör det till ett mer hygieniskt val än många andra material. Om du känner att ett madrasskydd i ull är något för dig, köp ”Lupin Ull Madrasskydd” från Värnamo Sängkläder.

Söker du kvalsterskydd för din madrass?

Är du allergiker eller bara känslig för kvalster? Vi har kvalsterskydd för både madrass, kudde och täcke. Våra kvalsterskydd för madrass har dokumenterade egenskaper från oberoende provningsinstitut som fastställer att kvalster inte tar sig igenom överdraget. Skyddet stänger ute kvalster och därmed dess allergiframkallande faktorer. Du kan tvätta detta madrassöverdrag i tvättmaskin på 60-95 grader utan att kvalsterskyddet försämras.