Rullgardiner med Barnmotiv

Filtrera
Handlar nu enligt
 1. Bredd
  160
Filtrera efter
Kategori
Pris
Färg
 1. Blå 1 artikel
 2. Beige 3 artiklar
 3. Grå 3 artiklar
 4. Grön 2 artiklar
 5. Lila 1 artikel
 6. Multi 2 artiklar
 7. Rosa 3 artiklar
 8. Röd 3 artiklar
 9. Svart 7 artiklar
 10. Vit 15 artiklar

Mönstrade rullgardiner för barn

När man väljer rullgardiner till barnrum så vill många plocka in mönster och färg istället för att välja klassiskt vita rullgardiner, men vilka passar just ditt barn? Till yngre barn väljer många mer färgglada och mönstrade rullgardiner. Till exempel så finns det rullgardiner med färgglada figurer, blommor eller djur på. Till tonåringar eller äldre barn så väljer många istället enfärgade rullgardiner eller rullgardiner i mer neutrala färger som inte sticker ut så mycket. Där de populäraste rullgardinerna för barn vita, svarta, mörkblå och beigea.

Rumstemperaturen i barnrummet kan räddas av rullgardiner

Om solen ligger på och lyser in under morgon och kväll kan temperaturen i barnrummet stiga och bli ohyggligt hög för barnen när dom ska sova. Av denna anledning kan det vara bra att montera mörkläggande rullgardiner i fönstret. Mörkläggande rullgardiner för barn är nämligen inte bara bra på grund av den mörkläggande funktionen den tillför utan det kan även reducera värmen för en mer behaglig temperatur. När man sover så sjunker kroppstemperaturen det är därför viktigt att det inte blir för varmt i sovrummet. För en bättre natts sömn så är rullgardiner i barnrummet bra både när det kommer till ljus och temperatur.

Måttbeställ rullgardiner till barnrummet

Hos oss kan du välja exakta mått för dina rullgardiner. Alla våra rullgardiner för barn går att måttbeställa, har du därför andra mått på din fönsterbredd än dom standardmått som erbjuds så är detta en perfekt lösning. När du klickat in på den rullgardin för barn du vill beställa väljer du specialmått och fyller i den exakta bredden du vill ha. Observera att bredden du anger är inklusive fästen. Eftersom fästena bygger cirka 2 cm ut från varje sida av rullgardinen så kommer väven bli 4 cm mindre bred än totalmåttet du anger. Våra rullgardiner för barn har en standardlängd på 165 cm eller 220 cm.