Morgonrockar

I vårt sortiment av morgon- och badrockar hittar du allt från klassiska vita och blå modeller till badrockar i många trendiga färger. Gemensamt för dem alla är att de är av hög kvalité. Vi har handplockat vårt sortiment av morgonrockar från leverantör som står för kvalitet och hållbarhet, vi har varumärken som Newport Collection och Pelle Vävare.

Olika typer av morgonrockar och badrockar

Bad- och morgonrockar finns i många olika kvaliteter som har olika egenskaper, läs nedan för att enklare hitta vad du söker efter:

Morgonrock i Bomull – Vårt sortiment av badrockar i 100% bomull, även kallar frottérockar, passar utmärkt för konsumenter med höga förväntningar på komfort och kvalité. Bomull är ett fantastiskt material till just morgonrockar eftersom den dels har en förmåga att svalka i varma klimat och värma i kyligare miljöer samtidigt som den har en hög absorberingsförmåga. Om det står att en morgonrock är tillverkad i velourfrotté så är det fortfarande bomull, velourfrotté är bara en benämning på när bomullen är klippt på ett speciellt sätt under tillverkningsprocessen.

Morgonrock i Frotté – Frotté är ett fantastiskt kvalité för badrockar och upplevs väldigt behagligt mot huden efter duschen eller badet. Frottén har en förmåga att torka snabbt vilket är en fördel om man ska använda den som en badrock i anknytning till just dusch och bad. Frottérocken är dessutom perfekt efter salta vad. Frotté är egentligen inget material utan en vävteknik, frotté är alltid gjord i bomull. Det finns olika sorters frotté, skuren och oskuren. Det är den skurna frottén som kallas velour.

Morgonrock i Lin – Lin är ett slittåligt och hållbart material som har blivit allt mer populär till morgonrockar. Det ger ett ledigt uttryck och passar perfekt när man vill dra på sig något lite lättare under sommarhalvåret. Det är dessutom mer praktiskt när man ska resa iväg att packa ner i väskan. Lin absorberar vatten och fukt och torkar dessutom snabbt. Lin är ett material som krymper mycket vid första tvätten, därefter får den en tätare struktur som bara blir bättre och bättre ju mer den används!

Morgonrock i Fleece – Fleecemorgonrock är ett mjukt och lent material som värmer mycket bra. Fleece är tillverkat i konstfiber och är lätt att tvätta i tvättmaskinen. Fleece är inte det ultimata materialet på en badrock eftersom det inte har någon bra uppsugningsförmåga utan passar bättre som en gosig morgonrock att dra på sig när man kliver upp ur sängen!

Morgonrock för dam och herr samt unisex-modeller

På Textilgallerian har vi morgonrockar i både dam- och herrmodeller där främst längden, axelbredden och den del av färgerna skiljer dem åt. Vi erbjuder även många morgonrockar i unisex-modeller som passar lika bra till kvinnor som män. På många av morgonrockarna finns storleksguider som ligger under produktbilderna så du som kund enklare ska hitta rätt storlek.  

Läs mer...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.