Barntyger - Gula

Textilgallerians Sortiment av barntyger

På Textilgallerian.se hittar du ett brett sortiment av barntyger på metervara, vi erbjuder barntyger i många olika stilar och varianter från flera olika kända varumärken. Gemensamt för alla barntyger är att de ska uppmuntra till lek, glädje och fantasi. Välj bland barntyger med populära disney-motiv, seriefigurer och lekfulla grafiska mönster! Älskar du klassiska grafiska mönster i klara färger? Spana in Spiras sortiment av barntyger, deras härliga barntyger bidrar med personlighet och glädje till barnrummet, precis som man vill ha det. Gillar du klassiska barntyger i sagoliknande motiv så är Sandbergs barntyger fantastiska! Hitta ditt barns favorit-karaktär från Disneys eller sagornas värld, vi har alltifrån Hans och Greta, fula ankungen till minionerna.

Barntyger Disney

På Textilgallerian hittar du många barntyger med Disney-motiv, allt från klassiker som Musspigg och Mimmi till dagens moderna karaktärer från Frost och Bilar. Du finner bland annat flera olika tyger av de populära och knasiga minionerna, Elsa, Anna och Olof från filmen Frost återfinns i flera olika varianter och färgställningar. De klassiska prinsessorna från Disney: Jasmine, Törnrosa, Ariel, Rapunzel och Snövit är också med i gänget och finns både på klassisk bomullsväv samt som mörkläggande tyg.  Blixten och Icer från filmen Bilar är givetvis också med på flera av våra barntyger. Hitta ditt barns favorit bland våra tyger med Disney!

Barntyger Star wars

Vissa klassiker håller i sig, vi på Textilgallerian erbjuder därför alla barn och Star Wars-fans tyger med Star wars legendariska karaktärer på. Darth Vader, Leia Organa, Chewbacca med flera återfinns på våra Star Wars-tyger, välj bland färgställningar i rött, blått eller grått.

Gardintyg Barn

På Textilgallerian hittar du barntyger som alla passar utmärkt som gardintyg. Vi syr själva upp färdiga gardinkappor, hissgardiner, panelgardiner samt gardin- och öljettlängder i alla barntyger efter kundens önskade mått. Vi erbjuder även flera mörkläggande tyger med barnmotiv. Dessa gardintyger passar perfekt som gardinlängder och som hissgardiner och får ett fantastiskt skarpt och snyggt tryck på grund av sin kvalité. För att få fram alla mörkläggningstyger för barn klicka i alternativet ”mörkläggande” under filtret ”funktion”. På alla barntyger finner du information som mönsterrapport, tygbredd, material och tvättråd vilket kan vara bra att veta om du ska sy upp gardiner av barntyget. 

Läs mer...
Filtrera
Handlar nu enligt
 1. Färg Gul Ta bort denna produkt
Filtrera efter
Pris
Visa som Grid Listvy

6 artiklar

per page
 1. Lycka Gul Tyg
  Lycka Gul Tyg
  Spira
  299 kr
  Skickas inom 4-6 arbetsdagar
 2. Mitt Zoo Gul Tyg
  Mitt Zoo Gul Tyg
  Borås Cotton
  349 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
 3. Lager Gul Tyg
  Lager Gul Tyg
  Borås Cotton
  299 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
 4. Minioner Ljusgul Tyg
  Minioner Ljusgul Tyg
  Barn
  129 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 5. Blomma Limegul Tyg
  Blomma Limegul Tyg
  Spira
  299 kr
  Skickas inom 5-7 arbetsdagar
 6. Sagoskog Senap Tyg
  Sagoskog Senap Tyg
  Spira
  299 kr
  Skickas inom 4-6 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

6 artiklar

per page