Lupin Ull Kudde -Medium

Fakta om Lupin Ull Kudde -Medium

Varumärke: Värnamo Sängkläder
Artikelnr: VAR432010
Certifiering: Öko-tex
Kvalité: 100% Tencel/Lyocell Satin
Serie: Lupin
Storlek: 50x60 cm
Värnamo Sängkläder
(0)

Lupin Ull Kudde -Medium

589 kr/st
Quiltad kudde med naturfärgat tyg av högsta kvalitet. Svept med ull och stoppad med Lentus, silikoniserad bollfiber. Påse med blixtlås.
st
Leveranstid: 5-10 Arbetsdagar

Ull har fantastiska egenskaper: Teperatur- och fuktighetsreglering, god vetilaiton och naturligt antiinflammatorisk. Produkter med ull fungar fint att använda både sommar och vinter.  Tencel® tillverkas av cellulosa från snabbväxande träslag, bland annat eukalyptus som odlas på hållbara skogsplantager. Tillverkningsprocessen är skonsam för miljön och så mycket som möjligt återvinns och återanvänds. Tyg av tencel® är både hälsosamt och hygieniskt.
Tencel® är ett naturligt och miljövänligt material som odlas helt organiskt utan några bekämpningsmedel.
Produkter med Tencel®-fiber håller sig fräscha längre eftersom den är naturligt antibakteriell. Denna antibakteriella förmåga går inte att tvätta ur då den finns naturligt i fibern. Tencel® har också goda termiska egenskaper vilket innebär att tyget känns behagligt varmt när det är svalt och värmer när det är kyligt.

Produkerna är stoppade med en fin ull av högsta kvalitet från Nya Zeeland, och där fåren garanterat inte blivit utsatt för "mulesing" eller annan metod.

Använd flytande tvättmedel utan enzymer. Ullprogram.

Skötselråd

Tvättas i fylld maskin. Normal centrifugering.
Ej klorblekning.
R
Ej torktumling.
Plantorkning.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten