Om oss

Om oss

Textilgallerian.se

Inget hem är komplett utan textil; det är vi övertygade om och erbjuder därför det bästa inom textil för ditt hem. Hos oss är allt enkelt och lättillgängligt, med ett handplockat urval från leverantörer med högsta kvalitet. Alla människor är unika, detta leder till att inget hem är det andra likt. Vi har en gedigen och lång erfarenhet av textilbranschen och tack vare detta kan vi erbjuda dig som kund en hög service efter just dina behov, stil och önskemål.  

1989 grundades företaget Joli Interiör AB med idén att skapa kvalitativa helhetslösningar för offentlig- och hemmiljö. Med över 20 år i branschen och med mycket stor erfarenhet startades 2010 Textilgallerian.se, med målet att erbjuda kunder i hela Sverige den kunskap och erfarenhet som samlats på under årens gång. 

2012 blev Textilgallerian.se ett eget bolag, Textilgallerian.se Joli AB, fortfarande med tryggheten och erfarenheten av Joli Interiör AB i grunden. Under 2013 presenterar vi stolt en helt ny modern hemsida, allt för att kunna erbjuda våra kunder det vi brinner mest för – inspirerande, kvalitativa och unika textilier.

Vi är mycket stolta över vår egen syateljé där du som kund kan få dina gardiner uppsydda precis som du önskar. Att ha syateljén hos oss i Kalmar gör att vi kan upprätthålla den kvalitet vi eftersträvar med duktiga och erfarna sömmerskor. Det enda du behöver göra är att välja bland de breda sortiment av tyger vi erbjuder, så syr vi upp och levererar dina nya gardiner till dig.  

Vänliga hälsningar - Textilgallerian.se


Vi som arbetar på Textilgallerian.se :