Lycka Rouge Panelgardin

Out of stock

SKU
TGPASPI5792
Skräddarsydd panelgardin i Lycka Rouge från Spira. Du väljer själv längd och upphängning. Vi syr din gardin i vår syateljé i Kalmar.
 • Kvalité: 100% Bomull
 • Bredd: 150 cm
 • Mönsterrapport: 64 cm
(5kr)
Finns även i följande gardintyper
 1. Lycka Rouge Gardinlängd
  Lycka Rouge Gardinlängd

  Från 1076 kr

  Skickas inom 7-10 arbetsdagar
 2. Lycka Rouge Hissgardin
  Lycka Rouge Hissgardin
  1548 kr
  Skickas Inom 7-10 Arbetsdagar
 3. Lycka Rouge Öljettlängd
  Lycka Rouge Öljettlängd
  1206 kr
  Skickas Inom 7-10 Arbetsdagar
 4. Lycka Rouge Slät gardinkappa
  Lycka Rouge Slät gardinkappa
  633 kr
  Skickas Inom 7-10 Arbetsdagar
 5. Lycka Rouge Veckad gardinkappa
  Lycka Rouge Veckad gardinkappa
  1161 kr
  Skickas Inom 7-10 Arbetsdagar

Vi skräddarsyr din panelgardin

 • Du väljer tyg, vi syr

  Du väljer själv tyg från vårt breda sortiment, sen skräddarsyr våra sömmerskor dina nya panelgardiner direkt hos oss i Kalmar.

 • Stilrent och enkelt

  Panelgardinen är en slät gardin som hängs längs med fönstret och ger ett stilrent och enkelt intryck.

 • Lätt att montera

  Våra skräddarsydda panelgardiner sys med kanal upptill så du enkelt kan trä din panelgardin på gardinstång eller panelhängare. Gardinen har även en insydd ficka i botten med plats för paneltyngd.

 • Högsta kvalitet

  Våra skräddarsydda paneler sys av sömmerskor med gedigen erfarenhet av gardiner och sömnad, alltid med komponenter av högsta kvalitet.

Vår syateljé

Vi är mycket stolta över vår egen syateljé där du som kund kan få dina gardiner uppsydda precis som du önskar. Att ha syateljén i samma byggnad hos oss i Kalmar gör att vi kan upprätthålla den kvalitet vi eftersträvar och ha nära kontakt med sömmerskorna. Våra sömmerskor har en lång och bred erfarenhet inom sömnad och har sytt gardiner till hotellkedjor, företag, offentliga miljöer samt till privatkunder. Allt som tillverkas sys med högsta noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

På Textilgallerian väljs alla komponenter och gardintillbehör med omsorg för hög kvalitet och hållbarhet för att nå bästa möjliga slutresultat. Tveka inte på att höra av er till vår kundtjänst om du har funderingar eller tankar om vår sömnad och syateljé. Det enda du behöver göra är att välja tyg, upphängning och färdigt mått, så fixar vi resten!

SKU
TGPASPI5792
Kvalité
100% Bomull
Varumärke
Spira
Bredd
150 cm
Mönsterrapport
64 cm
Gardintyp
Panelgardin
Detaljerad beskrivning
Tyg tillverkat i 100% bomull med ett grafiskt mönster från Spira of Sweden. Lycka tyg passar perfekt som gardiner och har ett vackert och naturligt fall. Tyget finns i flera olika färgställningar och finns även som kuddfodral, roll-up, löpare, bricka och vaxduk.
Skötselråd
Write Your Own Review
Du recenserar:Lycka Rouge Panelgardin
Rekommenderad
bredd 45 cm.
Hur mäter jag?

En panelgardin är en slät gardin som är mellan 35–60 cm bred som hängs längs med fönstret och ger ett stilrent och enkelt intryck. Våra skräddarsydda panelgardiner sys med kanal och med en ficka för paneltyngd i nederkant. För snyggast resultat rekommenderar vi en bredd på 45 cm.

För att få ut rätt längd på dina nya panelgardiner; mät från panelhängare eller gardinstångens överkant ner till golv, dra sedan av 1–3 cm beroende på hur mycket du vill att gardinerna ska sväva ovanför golvet.

Rekommenderad
bredd 45 cm.

Stäng X

Det här är frågor och svar för Panelgardiner

Blocket ändras under Content->Blocks->FAQ TGPA