Ledig tjänst lagerarbetare

Textilgallerian.se utökar nu teamet med ytterligare en lagerarbetare. Den här tjänsten är perfekt för dig som vill utvecklas samt lära dig mer om e-handel. Vi söker dig som precis som oss har rätt inställning, driv och som vill vara med på en tillväxtresa hos ett e-handelsbolag med höga ambitioner. Här får du arbeta med flera delar inom lagerarbete och inte minst hänga med kollegor som älskar inredning och textil. 
 

Inget hem är komplett utan textil. Det är vi på Textilgallerian.se övertygade om och erbjuder därför det bästa inom textil för våra kunders hem. Det finns flera anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att vi alla på Textilgallerian.se är ett gäng engagerade, prestigelösa och serviceinriktade medarbetare. Vi har väldigt roligt tillsammans och här får du arbeta i en unik miljö med ett högt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och med ett starkt fokus på kunden. Vi har alla har en gedigen och lång erfarenhet av textilbranschen och tack vare detta erbjuder vi våra kunder en hög service efter just deras behov, stil och önskemål. Hos oss är allt enkelt och lättillgängligt, med ett handplockat urval från leverantörer med högsta kvalitet. Alla människor är unika, detta leder till att inget hem är det andra likt.

Om rollen:

Att arbeta som lagerarbetare är en viktig uppgift hos oss. Varje beställning hanteras med största noggrannhet för att varje kund alltid ska få samma upplevelse när de handlar hos oss. I rollen kommer du i huvudsak arbeta med traditionella lagerarbetsuppgifter som rör våra kunders beställningar. Du blir en del av teamet som består av sex personer och utgår från kontoret i Smedby.

Exempel på arbetsuppgifter:

·        Inleveranser av varor från leverantörer

·        Klippning av tyger och gardiner samt stansning av tygprover etc.

·        Pack och plock

Om dig:

För att trivas i rollen är noggrann men effektiv och gillar en variationsrik roll. Du har datorvana och ett öga för färg, form och design. Du trivs med att vara självgående med en hög drivkraft och en förmåga att få saker att hända och tar eget ansvar för ditt arbete. Du har en social förmåga, tycker om att ge bra service och gör alltid ditt yttersta för våra kunder. En stor fördel är om du har intresse av inredning och textiler.

 

Om Textilgallerian.se

1989 grundades företaget Joli Interiör AB med idén att skapa kvalitativa helhetslösningar för offentlig- och hemmiljö. Med över 20 år i branschen och med mycket stor erfarenhet startades 2010 Textilgallerian.se, med målet att erbjuda kunder i hela Sverige den kunskap och erfarenhet som samlats på under årens gång.

2012 blev Textilgallerian.se ett eget bolag, Textilgallerian.se Joli AB, fortfarande med tryggheten och erfarenheten av Joli Interiör AB i grunden. Vi gör allt för att kunna erbjuda våra kunder det vi brinner mest för – inspirerande, kvalitativa och unika textilier. Läs gärna mer om oss här (länk - https://www.textilgallerian.se/)

Kommun: Kalmar

Omfattning: Deltid (60% - 80%)
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Vanlig anställning
 

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Utbildning

Krav

Gymnasial utbildning

Språk

Krav

Svenska
 

Vad händer nu?

Skicka din ansökan till jobb@textilgallerian.se och ange referens Lagermedarbetare i din ansökan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Sista ansökningsdag: 2021-02-10