Julgransmattor

Julen är något de flesta förknippar med glädje, kärlek och värme. Vi har sedan länge velat förhöja denna känsla med att plocka in inredning och textilier i julens färger och mönster. På Textilgallerian hittar du julgransmattor i julens färger och mönster med tomtar, lingonris, stjärnor och julbockar. Välj bland julgransmattor från varumärken som Frösö Handtryck, Svanefors och Rotor Design.

 

Läs mer...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

En julgransmatta har utöver sin utseendemässiga charm även en hel del praktiska fördelar. En julgransmatta skyddar golvet från märken av julgransfoten, samlar upp barr och skyddar från fukt när man vattnar granen. Att julgransmattor även sprider julstämning är ju givetvis också en stor anledning varför så många väljer att ha julgransmatta.

På Textilgallerian kan du välja på många olika varianter av julgransmattor. Våra stora favoriter är våra klassiska julgransmattor i juteväv med handtryckta motiv från Frösö Handtryck, något som passar för den som föredrar det traditionella julpyntet. Vi har även mer moderna varianter i filt från Svanefors och Rotor. 

Hitta din favorit bland våra julgransmattor och beställ online redan idag.