Information angående Covid-19

Kära kund,

Just nu är det en speciell tid där det är viktigare än någonsin att sätta sin och ens omgivnings hälsa i fokus. På grund av det rådande Covid-19 viruset så är det viktigt för oss på Textilgallerian att vi arbetar på ett sätt som ger de bästa förutsättningarna för en trygg arbetsmiljö och hantering av våra kunders beställningar. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.

Vi har nu ett högt tryck av försäljning och detta skapar förseningar i våra leveranser. Många av våra leverantörer har i sin tur också längre leveranstider än vanligt. Vi beklagar att vi därför inte kan ge den service som vi under normala omständigheter kan erbjuda och hoppas att ni har tålamod och förståelse kring detta.Den höga belastningen på både lager och kundtjänst påverkar både svars- och leveranstider. Våra sömmerskor arbetar för fullt med alla gardiner för att de ska bli klara så snart som möjligt, men det hantverket och den kvalité som vi eftersträvar måste fortfarande uppnås. Vi gör allt för att kunna skicka era beställningar så snabbt som möjligt och hoppas att ni har förståelse kring situationen där vi måste sätta vår personals hälsa i första hand. 

Vår förhoppning är att du som kund ska känna dig trygg när du handlar av oss trots dessa tiders omständigheter. Som kund kan du välja på flera olika fraktalternativ där hemleverans till dörr alltid finns som ett alternativ. Om du har några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Du når oss antingen via mail eller telefon alla vardagar mellan 08.00 och 16.00.

Ta hand om er och prioritera er och alla andras hälsa.

Med vänlig hälsning

Textilgallerian