Runda dukar

Välkommen till vår omfattande samling av runda dukar i alla storlekar och olika material!

Oavsett om du planerar en festlig middag, ett bröllop, en födelsedagsfest eller bara vill ge ditt matsalsbord en elegant touch, så har vi det perfekta alternativet för dig. Vårt sortiment av runda dukar har något för alla och inkluderar en rad olika material, med linne som en av våra favoriter.

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Färg
  1. Beige 3 artiklar
  2. Grå 3 artiklar
  3. Röd 2 artiklar
  4. Svart 1 artikel
  5. Vit 2 artiklar
Less
Visa som Grid Listvy

11 artiklar

per page
Visa som Grid Listvy

11 artiklar

per page

Flera storlekar för dina runda bord

En av våra största fördelar är att våra runda dukar finns i flera olika storlekar. Oavsett om du har ett litet cocktailbord eller ett stort bankettbord, kan du vara säker på att hitta en runda duk som passar perfekt. Vår variation av storlekar gör det enkelt för dig att anpassa dukningen till ditt specifika bord och evenemang.

Materialval för runda dukar

Ett av våra mest efterfrågade materialval är linne. Linne ger en tidlös elegans och har en naturlig ledig känsla. Våra runda dukar är tillgängliga i olika färger och kvaliteter, vilket gör det enkelt att hitta en som passar din stil.

  • Kvalitet: Tillverkade av högkvalitativa material för hållbarhet och för att säkerställa att de behåller sin elegans oavsett bordets storlek.
  • Enkel vård: Våra runda dukar är lätta att tvätta och underhålla, vilket gör dem perfekta för upprepade användningar på olika evenemang och bordstorlekar.

Kontakta textilgallerian för mer information

Om du har några frågor om våra runda dukar, storlekar, färger eller underhåll, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig med dina behov och ge råd om det bästa valet för dig.