Vita Gardiner

Måttbeställ vita gardiner online. Vita gardiner har många bra egenskaper. Vitt är en tidlös färg som aldrig blir omodern, den är dessutom enkel att matcha med andra färger som man tycker om. Trots sin neutrala framtoning tillför vita gardiner väldigt mycket för känslan och helhetsintrycket i ett rum. Vissa anser att vita färger helar och befriar och associeras med egenskaper som renhet, harmoni, andlighet och lugn. Välj bland vita gardiner i färger som kritvitt, offwhite, creme, vanilj med mera.

Vita gardiner online

Vi har vita gardiner i många olika kvalitéer, mönster och stilar. Välj bland ikoniska retromönster från 50-talet, klassiska Arts & Craft- mönster av William Morris eller naturinspirerade motiv från Arvidssons Textil. Du kan även välja bland mängder av enfärgade gardiner i många olika skira, tjocka och mörkläggande tyger i bland annat sammet, ull, polyester, linne, spets och viskos.

Gardiner till vita väggar

Ska du ha gardiner till vita väggar? Tänk på att du väljer rätt vit färg på gardinen så att väggen eller gardinen inte uppfattas som för gul eller smutsig. Har du en kritvit vägg och beställer gardiner i en bruten vit nyans som offwhite eller vanilj så finns en stor risk för att gardinen kommer upplevas som smutsig. Likadant om du beställer en kritvit gardin till väggar i en bruten vit färg så kommer det finnas en risk att väggen uppfattas som för gul eller smutsig. Beställ gärna hem tygprover för att se så att de vita gardinerna du är intresserad av passar till din väggfärg.

Måttbeställ vita gardiner

Att måttbeställa gardiner behöver inte vara krångligt! Välj bara gardin, upphängning och fyll i dina mått så skickar vi din order inom 10 arbetsdagar. Vi erbjuder flera olika gardinmodeller som gardin- och öljettlängder, släta och veckade gardinkappor, panel- och hissgardiner samt wavegardiner. Alla våra gardiner sys av erfarna sömmerskor som sytt gardiner åt både privata hem, företag och hotell. Beställ gärna hem tygprover på dom alternativ du är intresserad av så kan du välja vilket alternativ som är bäst i lugn och ro hemma.  

Vita gardiner 300 cm eller längre?

Behöver du vita gardiner som räcker för din takhöjd? På Textilgallerian kan du måttbeställa dina vita gardiner i den längden du behöver för att få den skräddarsydda känslan hemma. Du kan även beställa en gardin i korta mått om du exempelvis vill ha längder som bara räcker ner till fönsterbrädet.

Läs mer...

Vanliga frågor

 • Skräddarsyr ni gardiner i mina mått?
 • Kan jag beställa hem tygprover innan jag bestämmer mig?
Filtrera
Handlar nu enligt
 1. Färg
  Vit
Filtrera efter
Pris
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 719

Page
per page
 1. Divine Offwhite Bred Gardin
  Divine Offwhite Bred Gardin
  Textilgallerian

  Från 1271 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 2. Flowing Vit Tunn Gardin 100% Recycled
 3. Divine Offwhite Wavegardin
  Divine Offwhite Wavegardin
  Textilgallerian

  Från 1191 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 4. Duvemåla Offwhite Linnegardin Linne
  Duvemåla Offwhite Linnegardin
  Arvidssons Textil

  Från 1332 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 5. Harmony Offwhite Bred Mörkläggningsgardin 100% Mörkläggande
 6. Grace Lin Offwhite Gardinlängd Favorit
 7. Acoustic Ljuddämpande Offwhite Gardinlängd Ljuddämpande
 8. Kaivo Gardinlängd
  Kaivo Gardinlängd
  Marimekko

  Från 1585 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 9. Benny Vit Mörkläggningsgardin 100% Mörkläggande
 10. Björkdungen Gardinlängd
  Björkdungen Gardinlängd
  Arvidssons Textil

  Från 869 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 11. Lorenzo Chalk Blackout Hissgardin 100% Mörkläggande
 12. Siri Vit Mörkläggande Hissgardin Mörkläggande
 13. Adam och Eva Blå Gardinlängd Klassiker
 14. -12%
  Capri Vit Slät gardinkappa
  Capri Vit Slät gardinkappa
  Kinnamark
  Special Price 653 kr Ordinarie pris 742 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 15. Heavenly Vit Bred Gardin
  Heavenly Vit Bred Gardin
  Textilgallerian

  Från 1271 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 16. Flowing Offwhite Tunn Gardin 100% Recycled
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 719

Page
per page

Måttbeställda gardiner

Måttbeställ gardiner efter dina unika mått. Välj bland hundratals mönstrade och enfärgade tyger i flera olika gardinmodeller. På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner som gardinlängd, öljettlängd, panelgardin, wavegardin, hissgardin samt som slät och veckad gardinkappa. Måttbeställda gardiner skapar en balanserad och exklusiv känsla i hemmet där gardinerna blir en harmonisk del av inredningen.

Långa och korta gardiner – du väljer måttet

Vill du ha korta gardinlängder som bara ska nå ner till fönsterbrädet? Har du högt i tak och letar efter långa gardiner som är 300 cm, 320 cm eller längre än så? Allt detta kan du måttbeställa smidigt och enkelt online. Varje gardinmodell har dock sina begränsningar, en hissgardin kan exempelvis inte bli hur bred som helst för att konstruktionen ska kunna hissa gardinen upp och ned. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Gardiner med unika mått

Alla våra måttbeställda gardiner sys upp efter kundorder. Gardinerna sys upp från metervara till färdig gardin efter dina unika mått. På så sätt kan vi erbjuda en enorm bredd när det kommer till antal tyger och gardinmodeller. Vi syr alla våra gardiner med en hög kvalitetsmedvetenhet där den höga standarden syns i både hantverket och i valen av tillbehör och komponenter. Våra sömmerskor har en lång erfarenhet av att sy måttbeställda gardiner till både privata hem, hotell samt företag och offentlig sektor.

Måttbeställda gardiner från kända varumärken

På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner av tyger från flera kända varumärken och designers. Vi erbjuder gardintyger från bland annat Marimekko, Morris, Almedahls, Ljungbergs och Designers Guild från designers som Stig Lindberg, Astrid Sampe, Marianne Westman och Sven Fristedt. Vi har något för alla stilar och smaker i både enfärgat och mönstrat. Vi erbjuder allt ifrån retrogardiner till flådiga sammetsgardiner.

Gardiner online

På Textilgallerian kan du på ett smidigt och enkelt sätt beställa gardiner online. Varje gardin har ett unikt pris beroende på vilket tyg, vilken gardinmodell, upphängning och mått du väljer. Köp gärna hem tygprover på dom gardiner du är intresserad av och välj gardin i lugn och ro hemma. Du kan på ett enkelt och smidigt sätt jämföra priser på de alternativ du är intresserad av på hemsidan där priset presenteras efter du fyllt i dina val och mått.
På Textilgallerian måttbeställer du dina gardiner online i tre enkla steg:

1. Välj vilket tyg du vill ha
2. Välj gardinmodell och upphängning
3. Fyll slutligen i dina mått

Efter att du har lagt en beställning på dina gardiner skickar vi din order inom 10 arbetsdagar.