Roll Up

Rollup-gardiner är en enklare variant av hissgardin där du rullar upp gardinen och fäster den med knytband eller lindrag. Rollup-gardinen är ett perfekt alternativ för dig som behöver en flexibel gardin att kunna dra ner och upp efter behov. Dra ner för att dämpa ljusinsläppet och dra upp för att släppa in ljuset. Dessutom fungerar den bra för att minska insynen och är en fin inredningsdetalj som bidrar med en hemtrevligare atmosfär i rummet. 

 

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
  • Roll Up 1 artikel
Pris
Färg
  1. Gul 1 artikel
  2. Orange 1 artikel
Less
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page

Vårt sortiment av roll-up gardiner

På Textilgallerian hittar du alla Spira of Swedens roll up gardiner. I färgglada skalor och grafiska mönster erbjuds roll-ups i två olika bredder, 120x100 cm och 140x100 cm. Spiras roll-ups är sydda med kanal upp och nedtill med två knytband för enkel upprullning.

Skillnad mellan roll-up gardiner och hissgardiner

På Textilgallerian kategoriserar vi roll-up-gardinen som en egen typ av gardin men många andra benämner den som en hissgardin. Likheten mellan hissgardinen och roll-upen är att de fyller samma syfte och har samma funktion, båda är flexibla gardiner där du enkelt kan justera ljusinsläpp och insyn genom att dra ner och upp gardinen. Det som skiljer gardinerna åt är utseendet, hur man drar upp och ner gardinen samt monteringen av gardinen. Våra hissgardiner har vackra vattenfallsveck när den är upphissad medan roll-upen är helt slät. Hissgardinen hissar du upp och ner med lindrag medan du för hand rullar upp och ner roll upp-gardinen. Monteringen av våra hissgardiner gör med kardborreskena medan roll-upen träs på gardinstången med en insydd kanal i gardinens ovankant.

Måttbeställda roll-up gardiner

Idag erbjuder vi inga måttbeställda roll-upgardiner direkt online men om du som kund önskar en roll-up gardin till specialmått i några av våra tyger kan du alltid kontakta kundtjänst så gör vi vad vi kan för att hjälpa dig! Vi har en bred kunskap inom sömnad och tar gärna emot specialbeställningar i den mån det går för att du som kund ska bli nöjd.