Röda Gardiner

Röda gardiner ger en varm och ombonad känsla i hemmet. Färgen röd symboliserar energi, passion och spänning och tenderar till att hjärtat slår snabbare. Hos oss kan du välja bland röda gardiner i mängder av mönster, kvalitéer och nyanser. Beroende på vilken röd nyans du väljer så kan dina gardiner skapa helt olika känslor i inredningen. Välj bland röda färger som korall, vinröd, roströd, tabasco, hallonröd och koppar.

Röda gardiner online

Hitta dina favoriter bland röda gardiner i flera olika gardinmodeller, mönster och kvalitéer. Vi har både enfärgade och mönstrade gardiner från flera kända designers och varumärken som Morris & Co, Marimekko, Almedahls, Spira, Designers Guild, och Ljungbergs Textil. Välj bland röda gardiner i grafiska, blommiga och klassiska designmönster i stilar som retro, lantligt, skandinaviskt och Artdeco. Med mönster kan man sätta en unik prägel i inredningen och därigenom skapa ett mer personligt hem. Gardiner kan enkelt bytas ut efter behov, säsong och humör vilket gör att man kan variera mellan olika gardiner.

Mörkröda och vinröda gardiner

Den röda färgen är nästan exceptionell på att fånga uppmärksamhet. För den som söker en fräck färgklick i sitt hem så är de starka röda färgerna som tabasco och korall ett perfekt alternativ. Om man gillar den varma känslan som röda gardiner ger men vill skapa en mer harmonisk miljö med mer dämpade och mjuka intryck så passar den murriga röda färgskalan bättre. Maroon, burgundy och vinrött är exempel på sådana färger. Mörkröda och vinröda gardiner ger en omfamnande och mysig känsla med mycket värme. Dom adderar även ett djup i rummet vilket skapar en exklusiv atmosfär. Matcha dina mörkröda och vinröda gardiner med andra inredningsdetaljer i exempelvis guld, mörkgrönt och vitt.

Måttbeställ röda gardiner

Måttbeställ dina röda gardiner smidigt och enkelt online. Välj bara gardin, upphängning och fyll i dina mått så skickas din beställning inom 10 arbetsdagar! Beställ gärna hem tygprover på dom alternativ du är intresserad av och få dom hem till din brevlåda. Välj därefter vilken gardin du tycker passar bäst i lugn och ro hemma där du kan jämföra tygproven med väggfärgen, soffan eller annan inredning som du vill att gardinerna ska matcha med.

Läs mer...

Vanliga frågor

 • Skräddarsyr ni gardiner i mina mått?
 • Kan jag beställa hem tygprover innan jag bestämmer mig?
Filtrera
Handlar nu enligt
 1. Färg
  Röd
Filtrera efter
Kategori
Pris
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 296

Page
per page
 1. Adam och Eva Röd Gardinlängd Klassiker
 2. -9%
  Blader Grå/Röd Slät gardinkappa
  Blader Grå/Röd Slät gardinkappa
  Arvidssons Textil
  Special Price 681 kr Ordinarie pris 751 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 3. -10%
  Julie Röd Panelgardin
  Julie Röd Panelgardin
  Christmas collection
  Special Price 890 kr Ordinarie pris 986 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 4. Unikko Röd/Beige Halvlinne Gardinlängd Designklassiker
 5. -13%
  Ofelia Röd/Grå Tyg Gardinlängd
  Ofelia Röd/Grå Tyg Gardinlängd
  Arvidssons Textil

  Ordinarie pris 1142 kr

  Till 993 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 6. -13%
  Ofelia Mörkröd/Grå Gardinlängd
  Ofelia Mörkröd/Grå Gardinlängd
  Arvidssons Textil

  Ordinarie pris 1142 kr

  Till 993 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 7. -13%
  Trädgård Vinröd/Beige Gardinlängd
  Trädgård Vinröd/Beige Gardinlängd
  Arvidssons Textil

  Ordinarie pris 1223 kr

  Till 1058 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 8. -13%
  Kurbits Röd Gardinlängd
  Kurbits Röd Gardinlängd
  Arvidssons Textil

  Ordinarie pris 1142 kr

  Till 993 kr

  Skickas Inom 10-15 Arbetsdagar
 9. -5%
  Leksand Röd Hissgardin
  Leksand Röd Hissgardin
  Arvidssons Textil
  Special Price 1906 kr Ordinarie pris 2008 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 10. Pieni Unikko Röd/Brun Gardinlängd Designklassiker
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 296

Page
per page

Måttbeställda gardiner

Måttbeställ gardiner efter dina unika mått. Välj bland hundratals mönstrade och enfärgade tyger i flera olika gardinmodeller. På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner som gardinlängd, öljettlängd, panelgardin, wavegardin, hissgardin samt som slät och veckad gardinkappa. Måttbeställda gardiner skapar en balanserad och exklusiv känsla i hemmet där gardinerna blir en harmonisk del av inredningen.

Långa och korta gardiner – du väljer måttet

Vill du ha korta gardinlängder som bara ska nå ner till fönsterbrädet? Har du högt i tak och letar efter långa gardiner som är 300 cm, 320 cm eller längre än så? Allt detta kan du måttbeställa smidigt och enkelt online. Varje gardinmodell har dock sina begränsningar, en hissgardin kan exempelvis inte bli hur bred som helst för att konstruktionen ska kunna hissa gardinen upp och ned. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Gardiner med unika mått

Alla våra måttbeställda gardiner sys upp efter kundorder. Gardinerna sys upp från metervara till färdig gardin efter dina unika mått. På så sätt kan vi erbjuda en enorm bredd när det kommer till antal tyger och gardinmodeller. Vi syr alla våra gardiner med en hög kvalitetsmedvetenhet där den höga standarden syns i både hantverket och i valen av tillbehör och komponenter. Våra sömmerskor har en lång erfarenhet av att sy måttbeställda gardiner till både privata hem, hotell samt företag och offentlig sektor.

Måttbeställda gardiner från kända varumärken

På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner av tyger från flera kända varumärken och designers. Vi erbjuder gardintyger från bland annat Marimekko, Morris, Almedahls, Ljungbergs och Designers Guild från designers som Stig Lindberg, Astrid Sampe, Marianne Westman och Sven Fristedt. Vi har något för alla stilar och smaker i både enfärgat och mönstrat. Vi erbjuder allt ifrån retrogardiner till flådiga sammetsgardiner.

Gardiner online

På Textilgallerian kan du på ett smidigt och enkelt sätt beställa gardiner online. Varje gardin har ett unikt pris beroende på vilket tyg, vilken gardinmodell, upphängning och mått du väljer. Köp gärna hem tygprover på dom gardiner du är intresserad av och välj gardin i lugn och ro hemma. Du kan på ett enkelt och smidigt sätt jämföra priser på de alternativ du är intresserad av på hemsidan där priset presenteras efter du fyllt i dina val och mått.
På Textilgallerian måttbeställer du dina gardiner online i tre enkla steg:

1. Välj vilket tyg du vill ha
2. Välj gardinmodell och upphängning
3. Fyll slutligen i dina mått

Efter att du har lagt en beställning på dina gardiner skickar vi din order inom 10 arbetsdagar.