Lila Gardiner

Lila gardiner tillför en ombonad och varm känsla i hemmet och finns i mängder av nyanser. Lila är en färg med kungliga och majestätiska anor som genom tiderna förknippats med lyx och exklusivitet. Hitta dina favoriter bland ett brett sortiment av lila gardiner i flera olika mönster, kvalitéer och gardinmodeller.

Ljuslila till mörklila gardiner

Välj bland ett brett färgspektrum av lila färger som ljuslila, ljung, mörklila, plommonlila, lavendel och grålila. Lila är en färg som symboliserar rikedom, sensualitet, kreativitet, dramatik och exklusivitet. Den har också starka associationer med andlighet och lugn. Med olika lila nyanser på dina gardiner kan du skapa olika uttryck och känslor. Mörklila gardiner är en perfekt inredningsdetalj att addera i hemmet för att få ett lager av djup och exklusivitet. Ljuslila gardiner tillför inte samma djup som de mörkare nyanserna utan bidrar istället till en känsla av fräschör och lugn. Lila gör sig väldigt bra som accentfärg mot grått men kan i rätt nyans även passa ihop med färger som senapsgult och grönt för den som gillar en färgrik inredning.

Lila gardiner i olika stilar

Välj bland enfärgade och mönstrade gardiner från flera kända varumärken som Ludvig Svensson, Designers Guild och Arvidssons Textil. Hitta dina favoriter bland grafiska retromönster, naturinspirerade motiv av fåglar och natur eller tidlösa Arts & Craft- klassiker från William Morris. Du kan även välja på lila gardiner i en stor variation när det kommer till material. Vill du ha en lila gardin i linne, sammet, viskos, polyester eller någon annan kvalité? Olika kvalitéer har utöver sina utseendemässiga skillnader även olika funktioner och egenskaper. Aspekter som hur det faller, mörklägger, kan tvättas, skyddar mot insyn och påverkar miljön varierar beroende på vilken gardin du väljer.

Måttbeställ lila gardiner online

Måttbeställ gardiner online genom tre enkla steg. Välj tyg, upphängning och fyll slutligen i vilka mått du vill ha på gardinen. Därefter skickas din beställning inom 10 arbetsdagar från att du lagt din order. Alla våra skräddarsydda gardiner sys av erfarna sömmerskor som sytt gardiner till både privata hem, företag och hotell. Beställ gärna hem tygprover på dom lila gardiner du är intresserad av. Då kan du välja vilken gardin du tycker passar bäst i lugn och ro hemma i gardinens rätta miljö.

Läs mer...

Vanliga frågor

 • Skräddarsyr ni gardiner i mina mått?
 • Kan jag beställa hem tygprover innan jag bestämmer mig?
Filtrera
Handlar nu enligt
 1. Färg
  Lila
Filtrera efter
Kategori
Pris
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 84

Page
per page
 1. Farran Bordeaux Gardinlängd Mörkläggande
  Farran Bordeaux Gardinlängd
  Designers Guild

  Från 1584 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 2. Kelly Rosa Gardinlängd
  Kelly Rosa Gardinlängd
  Textilgallerian

  Från 1206 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 3. Lila Mörkläggningsgardin Siv Mörkläggande
 4. Satinato Crocus Hissgardin Mörkläggande
 5. Brera Lino Currant Gardinlängd Linne
 6. -5%
  Giraff Lila Slät gardinkappa
  Giraff Lila Slät gardinkappa
  Arvidssons Textil
  Special Price 514 kr Ordinarie pris 542 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 7. Lucente Plum Bred Mörkläggningsgardin 100% Mörkläggande
 8. -5%
  Lyckeflykt Svart/Lila Hissgardin
  Lyckeflykt Svart/Lila Hissgardin
  Arvidssons Textil
  Special Price 1950 kr Ordinarie pris 2063 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 9. -11%
  Lyckeflykt Svart/Lila Veckad gardinkappa
  Lyckeflykt Svart/Lila Veckad gardinkappa
  Arvidssons Textil
  Special Price 983 kr Ordinarie pris 1105 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 10. -14%
  Pavo Lila Gardinlängd
  Pavo Lila Gardinlängd
  Arvidssons Textil

  Ordinarie pris 1233 kr

  Till 1066 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 11. Varese Berry Hissgardin Sammet
 12. -13%
  Viola Vit/Plommon Gardinlängd
  Viola Vit/Plommon Gardinlängd
  Arvidssons Textil

  Ordinarie pris 1223 kr

  Till 1058 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 13. -5%
  Viola Vit/Plommon Hissgardin
  Viola Vit/Plommon Hissgardin
  Arvidssons Textil
  Special Price 1950 kr Ordinarie pris 2063 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 14. -12%
  Viola Vit/Plommon Öljettlängd
  Viola Vit/Plommon Öljettlängd
  Arvidssons Textil
  Special Price 1188 kr Ordinarie pris 1353 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 15. Barathea Mauve Hissgardin Ljuddämpande
  Barathea Mauve Hissgardin
  The Royal Collection
  3736 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 16. Brera Lino Thistle Gardinlängd Linne
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 84

Page
per page

Måttbeställda gardiner

Måttbeställ gardiner efter dina unika mått. Välj bland hundratals mönstrade och enfärgade tyger i flera olika gardinmodeller. På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner som gardinlängd, öljettlängd, panelgardin, wavegardin, hissgardin samt som slät och veckad gardinkappa. Måttbeställda gardiner skapar en balanserad och exklusiv känsla i hemmet där gardinerna blir en harmonisk del av inredningen.

Långa och korta gardiner – du väljer måttet

Vill du ha korta gardinlängder som bara ska nå ner till fönsterbrädet? Har du högt i tak och letar efter långa gardiner som är 300 cm, 320 cm eller längre än så? Allt detta kan du måttbeställa smidigt och enkelt online. Varje gardinmodell har dock sina begränsningar, en hissgardin kan exempelvis inte bli hur bred som helst för att konstruktionen ska kunna hissa gardinen upp och ned. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Gardiner med unika mått

Alla våra måttbeställda gardiner sys upp efter kundorder. Gardinerna sys upp från metervara till färdig gardin efter dina unika mått. På så sätt kan vi erbjuda en enorm bredd när det kommer till antal tyger och gardinmodeller. Vi syr alla våra gardiner med en hög kvalitetsmedvetenhet där den höga standarden syns i både hantverket och i valen av tillbehör och komponenter. Våra sömmerskor har en lång erfarenhet av att sy måttbeställda gardiner till både privata hem, hotell samt företag och offentlig sektor.

Måttbeställda gardiner från kända varumärken

På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner av tyger från flera kända varumärken och designers. Vi erbjuder gardintyger från bland annat Marimekko, Morris, Almedahls, Ljungbergs och Designers Guild från designers som Stig Lindberg, Astrid Sampe, Marianne Westman och Sven Fristedt. Vi har något för alla stilar och smaker i både enfärgat och mönstrat. Vi erbjuder allt ifrån retrogardiner till flådiga sammetsgardiner.

Gardiner online

På Textilgallerian kan du på ett smidigt och enkelt sätt beställa gardiner online. Varje gardin har ett unikt pris beroende på vilket tyg, vilken gardinmodell, upphängning och mått du väljer. Köp gärna hem tygprover på dom gardiner du är intresserad av och välj gardin i lugn och ro hemma. Du kan på ett enkelt och smidigt sätt jämföra priser på de alternativ du är intresserad av på hemsidan där priset presenteras efter du fyllt i dina val och mått.
På Textilgallerian måttbeställer du dina gardiner online i tre enkla steg:

1. Välj vilket tyg du vill ha
2. Välj gardinmodell och upphängning
3. Fyll slutligen i dina mått

Efter att du har lagt en beställning på dina gardiner skickar vi din order inom 10 arbetsdagar.