Lamellgardiner

På Textilgallerian.se säljer vi dels vita lamellgardiner i färdigt set komplett med skena lameller, lindrag, kulkedja, beslag, plugg och skruv. Utöver det kompletta lamell-setet så har vi serien ”Mix and Match” där du som kund enkelt får plocka ihop den kombination av lameller och skena du söker. Här kan du välja på många olika färger, allt från det klassiska vita till mer färgstarka gröna och lila. Observera att 1 paket lameller räcker till 50 cm av skenan, köper du skenan på 100 cm behöver du därför 2 paket lameller för att täcka hela längden.

Fördelar med lamellgardiner

Lameller är perfekt för dig som snabbt och enkelt vill justera ljusinsläppet dagligen. Lamellgardinerna har blivit allt mer populära med sitt moderna minimalistiska uttryck och används främst till lite större fönsterpartier. Du kan enkelt reglera ljusinsläppet på lamellgardinerna genom att justera lindraget vilket gör den flexibel och bra till utrymmen där du ofta vill ha möjligheten att påverka ljusinsläppet.

Hur monterar jag lamellgardinen?

Det enklaste är om du först monterar lamellskenan, den går att montera både på vägg och i tak. Efter det klipper du lamellerna i önskad längd, klipp alltid i lamellens ovankant. För att veta vart du ska klippa så mät upp längden från skenan till golvet och dra av cirka tre centimeter så att lamellerna kan hänga fritt över golvet. Vik sedan bak en cm av lamellen och sätt på den på lamellgalgen. Upprepa processen på alla lameller och sätt därefter i varje lamellgalge i skenans halsspår, se till att spåret är rakt fram annars kan inte lamellerna klickas upp i öppet läge och då blir det problem när du ska vinkla lamellerna vid användning.

Slutligen placerar du tyngden i bottenfickan som finns längst ner på varje lamell och när du klickat i kedjan som håller ihop gardinen så är allt klart och lamellerna är på plats och hänger snyggt.

Har du tankar eller funderingar kring ditt val av lameller, tveka inte på att kontakta vår kompetenta kundtjänst!

Filtrera på:
Färg
  • brun (1)
  • grå (1)
  • grön (1)
  • gul (1)
  • ljuslila (1)
  • svart (1)
  • vit (4)
Framåt Bakåt Visa alla 10 produkter | Sida 1 av 1 |
Nyhet Cordless Lamellskena Mix & Match 239 kr Köp
Leveranstid: 5-10 Arbetsdagar
3 varianter
Lameller Mix & Match Grå 159 kr Köp
Leveranstid: 5-10 Arbetsdagar
Lameller Mix & Match Vit 159 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Lameller Mix & Match Brun 159 kr Köp
Leveranstid: 5-10 Arbetsdagar
Lameller Mix & Match Offwhite 159 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Lameller Mix & Match Svart 159 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Lameller Mix & Match Gul 159 kr Köp
Leveranstid: 5-10 Arbetsdagar
Lameller Mix & Match Ljuslila 159 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Lameller Mix & Match Grön 159 kr Köp
Leveranstid: 5-10 Arbetsdagar
Cordless Lamellgardin Komplett Set 379 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
2 varianter
10 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt