Julgardiner

Letar du efter ett par snygga julgardiner? Då har du hamnat helt rätt! Vi har ett brett sortiment av julgardiner för alla hem och stilar. Julgardiner har förmågan att lyfta julkänslan samtidigt som det skapar en ombonad och varm känsla i hemmet. När julgardinerna kommit på plats känns det verkligen att julen är på väg. 

 

Läs mer...
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 295

Page
per page
 1. Tartan Grön Hissgardin
  Tartan Grön Hissgardin
  Christmas collection
  1562 kr
  Skickas Inom 10-15 Arbetsdagar
 2. Jolly Beige Gardinlängd
  Jolly Beige Gardinlängd
  Christmas collection

  Från 775 kr

  Skickas Inom 10-15 Arbetsdagar
 3. Julmys Vit Hissgardin
  Julmys Vit Hissgardin
  Christmas collection
  1580 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 4. Julstjärnor Röd Julgardin
  Julstjärnor Röd Julgardin...
  Christmas collection

  Från 721 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 5. Julmys Vit Öljettlängd
  Julmys Vit Öljettlängd
  Christmas collection
  882 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 6. Kurbits Röd Gardinlängd
  Kurbits Röd Gardinlängd
  Arvidssons Textil

  Från 981 kr

  Skickas Inom 10-15 Arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 295

Page
per page

Julgardiner online 

Köp dina julgardiner smidigt och enkelt online. Välj bland ett brett sortiment av julgardiner för att hitta den rätta julkänslan för just ditt hem. Vårt sortiment av julgardiner erbjuder en mängd olika modeller, mönster och material. Beställ gärna hem tygprover på de julgardiner du är intresserad av, då kan du välja gardin i lugn och ro hemma. Inne på varje gardin finns en “beställ-tygprov-knapp" där du kan lägga ett tygprov i varukorgen. 

Julgardiner i kök

Julgardiner i köket är en perfekt inredningsdetalj för att sätta fart på julstämningen i hemmet. Köket är ett rum som många tillbringar mycket tid i under julen. Det finns egenskaper som är bra att julgardiner i just kök har, egenskaper som inte är lika viktiga för gardiner i andra rum. Dels värdesätter man ofta att julgardiner i kök går att tvätta, antingen i maskin eller genom att punktbehandla de smutsiga området. I köket uppstår mycket matos och stänk, välj därför en gardin som går att tvätta och som är enkel att montera ner. En annan egenskap som många uppskattar hos en julgardin i köket är att de är korta gardinmodeller. Ofta har man köksbänkar framför fönsterna vilket gör att gardiner i längre modeller inte kan falla fritt mot golvet. Därför väljer många att ha julgardiner som gardinkappor eller korta längder som måttbeställs för att hänga några centimeter över köksbänken.  

Julgardiner med tomtar  

På Textilgallerian kan du välja bland mönstrade julgardiner i mängder av olika motiv. Julgardiner med tomtar är ett populärt inslag som juldekoration och finns i många olika gardinmodeller och mönster. Vi har även julgardiner med andra klassiska julmotiv som granar, halmbockar, domherrar och vackra snöflingor. Låt dina gardiner spegla att det är jul och hitta de julgardiner som passar bäst in i ditt hem och er julatmosfär. 

Gammaldagsa julgardiner

Många har olika uppfattningar om vad just gammaldagsa julgardiner är. För många handlar det om att motiven och färgvalen ska uppfattas som traditionella, och vara utan skimmer och glitter. För andra handlar det mer om materialet som gärna ska vara i linne eller i någon naturnära kvalitet. Det finns även många som förknippar gammaldagsa julgardiner med själva gardinmodellen, att det ska vara gardiner med enkla upphängningar som gardinkappor eller klämfållslängder. Oavsett vad du förknippar med gammaldagsa gardiner så kan du hitta det här bland Textilgallerians sortiment. 

Lantliga julgardiner

Många söker efter gardiner som ska passa in i lantliga miljöer och hem. På Textilgallerian kan du köpa lantliga julgardiner i naturnära material som linne och bomull i enfärgat och traditionella julmönster. Lantliga julgardiner förknippas oftast med upphängningar som inte är för pretentiösa utan enkla och spartanska. Lantliga gardiner för julen kan också vara rutiga och randiga gardiner i klassiska julfärger som rött och grönt. 

Måttbeställ julgardiner

Med ett par måttbeställda julgardiner kan du på ett enkelt sätt skapa den där ombonade och mysiga julstämningen med gardiner perfekt anpassade till just ditt hem. Alla måttbeställda gardiner skräddarsys efter kundorder från metervara till färdig gardin. Du kan enkelt jämföra priser på de gardiner du är intresserad av genom att fylla i dina val och mått på hemsidan, då presenteras priset direkt. Du beställer dina skräddarsydda julgardiner i tre enkla steg:  

 1. Välj jultyg
 2. Välj upphängning
 3. Fyll i dina mått 

Efter att du lagt din beställning på dina gardiner skickar vi din order till dig inom 15 arbetsdagar.