Julgardiner

Letar du efter ett par snygga julgardiner? Då har du hamnat helt rätt! Vi har ett brett sortiment av julgardiner för alla hem och stilar. Julgardiner har förmågan att lyfta julkänslan samtidigt som det skapar en ombonad och varm känsla i hemmet. När julgardinerna kommit på plats känns det verkligen att julen är på väg.

Läs mer...
Filtrera
Filtrera efter
Kategori
Pris
Färg
 1. Beige 66 artiklar
 2. Blå 14 artiklar
 3. Grå 70 artiklar
 4. Grön 29 artiklar
 5. Multi 92 artiklar
 6. Röd 137 artiklar
 7. Silver 2 artiklar
 8. Svart 8 artiklar
 9. Transparent 76 artiklar
 10. Vit 132 artiklar
Less
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 352

Page
per page
 1. Aspö Mörkgrön Gardin Linnelook
 2. Unikko Metal Satin Gardinlängd Designklassiker
 3. Kurbits Röd Gardinlängd
  Kurbits Röd Gardinlängd
  Arvidssons Textil

  Från 1142 kr

  Skickas Inom 10-15 Arbetsdagar
 4. Juldans Vit Julgardin
  Juldans Vit Julgardin
  Arvidssons Textil

  Från 1098 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 5. Julgardin Tomteboda Vit
  Julgardin Tomteboda Vit
  Arvidssons Textil

  Från 1088 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 6. Julgardiner Juläpple Vit Paneler Standardmått
  Julgardiner Juläpple Vit Paneler
  Arvidssons Textil
  299 kr
  Skickas inom 1-3 arbetsdagar
 7. Röd Linnegardin 100% Recycled
  Röd Linnegardin
  Utvalda

  Från 1071 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 8. Tartan Röd/Blå Gardin
  Tartan Röd/Blå Gardin
  Christmas collection

  Från 855 kr

  Skickas Inom 10-15 Arbetsdagar
 9. Bevingad Ljusgrå Julgardin
  Bevingad Ljusgrå Julgardin
  Arvidssons Textil

  Från 882 kr

  Skickas Inom 10-15 Arbetsdagar
 10. Granland Beige Gardinlängd
  Granland Beige Gardinlängd
  Arvidssons Textil

  Från 1061 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 11. Granland Röd Gardinlängd
  Granland Röd Gardinlängd
  Arvidssons Textil

  Från 1061 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 12. Iskristall Röd Gardinlängd
  Iskristall Röd Gardinlängd
  Arvidssons Textil

  Från 1206 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 352

Page
per page

Julgardiner online 

Köp dina julgardiner smidigt och enkelt online. Välj bland ett brett sortiment av julgardiner för att hitta den rätta julkänslan för just ditt hem. Vårt sortiment av julgardiner erbjuder en mängd olika modeller, mönster och material. Beställ gärna hem tygprover på de julgardiner du är intresserad av, då kan du välja gardin i lugn och ro hemma. Inne på varje gardin finns en “beställ-tygprov-knapp" där du kan lägga ett tygprov i varukorgen. De julgardiner du väljer ska alltid vara de bästa. På Textilgallerian har vi ett stort utbud av julgardiner för alla hem och stilar. Julgardiner har förmågan att höja julstämningen samtidigt som de skapar en mysig och varm känsla i ditt hem. När julgardinerna är på plats känns det verkligen som att julen är på väg. Låt dina gardiner spegla att det är jul och hitta de julgardiner som passar bäst till ditt hem och din julstämning. På Textilgallerian har vi många olika alternativ för julgardiner, så du kan enkelt hitta de gardiner du behöver. Vårt sortiment av julgardiner är skapat för att du ska få till den bästa julstämningen hemma. Du kan välja mellan klassiska mönster med tomtar och snöflingor i vitt, rött och svart - eller kanske föredrar du en mer modern och avskalad stil med enfärgade julgardiner i rött, beigt eller mörkgrönt? På Textilgallerian har vi allt!

Julgardiner i kök

Julgardiner i köket är en perfekt inredningsdetalj för att sätta fart på julstämningen i hemmet. Köket är ett rum som många tillbringar mycket tid i under julen. Det finns egenskaper som är bra att julgardiner i just kök har, egenskaper som inte är lika viktiga för gardiner i andra rum. Dels värdesätter man ofta att julgardiner i kök går att tvätta, antingen i maskin eller genom att punktbehandla de smutsiga området. I köket uppstår mycket matos och stänk, välj därför en gardin som går att tvätta och som är enkel att montera ner. En annan egenskap som många uppskattar hos en julgardin i köket är att de är korta gardinmodeller. Ofta har man köksbänkar framför fönsterna vilket gör att gardiner i längre modeller inte kan falla fritt mot golvet. Därför väljer många att ha julgardiner som gardinkappor eller korta längder som måttbeställs för att hänga några centimeter över köksbänken.  

Julgardiner med tomtar  

På Textilgallerian kan du välja bland mönstrade julgardiner i mängder av olika motiv. Julgardiner med tomtar är ett populärt inslag som juldekoration och finns i många olika gardinmodeller och mönster. Vi har även julgardiner med andra klassiska julmotiv som granar, halmbockar, domherrar och vackra snöflingor. Låt dina gardiner spegla att det är jul och hitta de julgardiner som passar bäst in i ditt hem och er julatmosfär. 

Gammaldagsa julgardiner

Många har olika uppfattningar om vad just gammaldagsa julgardiner är. För många handlar det om att motiven och färgvalen ska uppfattas som traditionella, och vara utan skimmer och glitter. För andra handlar det mer om materialet som gärna ska vara i linne eller i någon naturnära kvalitet. Det finns även många som förknippar gammaldagsa julgardiner med själva gardinmodellen, att det ska vara gardiner med enkla upphängningar som gardinkappor eller klämfållsgardiner. Oavsett vad du förknippar med gammaldagsa julgardiner så kan du hitta det här bland Textilgallerians sortiment. 

Lantliga julgardiner

Många söker efter gardiner som ska passa in i lantliga miljöer och hem. På Textilgallerian kan du köpa lantliga julgardiner i naturnära material som linne och bomull i enfärgat och traditionella julmönster. Lantliga julgardiner förknippas oftast med upphängningar som inte är för pretentiösa utan enkla och spartanska. Lantliga gardiner för julen kan också vara rutiga och randiga gardiner i klassiska julfärger som rött och grönt. 

Måttbeställda julgardiner

Med ett par måttbeställda julgardiner kan du på ett enkelt sätt skapa den där ombonade och mysiga julstämningen med gardiner perfekt anpassade till just ditt hem. Alla måttbeställda gardiner skräddarsys efter kundorder från metervara till färdig gardin. Du kan enkelt jämföra priser på de gardiner du är intresserad av genom att fylla i dina val och mått på hemsidan, då presenteras priset direkt. Du beställer dina skräddarsydda julgardiner i tre enkla steg: 

 1. Välj jultyg
 2. Välj upphängning
 3. Fyll i dina mått 

Nu när julen närmar sig är det dags att dekorera ditt hem med julgardiner. Julgardiner är ett enkelt men effektivt sätt att sätta julstämningen i ditt hem och ge det en festlig look och känsla. På Textilgallerian kan du välja mellan ett stort utbud av mönstrade och enfärgade gardiner i olika stilar. Du hittar glada julmotiv som tomtar eller snöflingor eller skapar en klassisk julstämning med snygga röda gardiner dekorerade med gyllene stjärnor. Om du vill skapa din egen julstämning kan du också köpa ljusgardiner som sänder ut små blinkande ljus under kvällstid. Men om allt detta låter för mycket jobb så kanske du ska satsa på tryckta gardiner där allting redan finns med i tygmönstret? Oavsett vilken typ av julgardin du föredrar att dekorera dina fönster med vid denna tid på året kommer den garanterat att skapa en varm och mysig känsla i ditt hem! Vårt sortiment av julgardiner har utformats för att passa till alla hem och alla stilar. Välj bland mönstrade julgardiner, klassiska tryck och motiv av tomtar och julgranar samt snöflingor och snögubbar. En viktig del av varje juldekoration är att på bara några sekunder förvandla ditt hem till en mysig vintervärld. Vi rekommenderar vårt sortiment för dem som vill klä sina fönster med traditionella och vackra julmotiv. Våra fina julgardiner skapar en mysig och festlig atmosfär i ditt hem i december. Låt din julstämning lysa igenom med våra festliga mönster när julen närmar sig.

Efter att du lagt din beställning på dina gardiner skickar vi din order till dig inom 10 arbetsdagar.