Hissgardiner

Fördelar med hissgardin

Hissgardiner är det perfekta valet för dig som vill variera din utsikt och ljusinsläpp genom fönstret och samtidigt få den textila och ombonade känslan till inredningen. Hissgardinen passar utmärkt i fönster som är placerade över köksbänkar eller andra ytor där vanliga gardinlängder inte kan falla fritt till golvet. Hissgardinerna som sys i vår syateljé kommer kompletta på kardborreskena för direkt montering i tak och vägg. Välj själv vilken bredd och höjd du vill ha samt om hissgardinen ska ha höger- eller vänsterdrag. Gardinen har lattor och tyngd i nedkant som ger gardinen fina vattenfalls-veck. Alltid högsta kvalité på komponenter och sömnad!

Måttbeställda hissgardiner online

På Textilgallerian erbjuder vi ett brett sortiment av hissgardiner online. Du fyller enkelt i vilket mått du vill ha på din hissgardin, bredd och längd när hissgardinen är nerhissad. För att komma fram till rätt mått är det bra att tänka ut hur du vill placera din hissgardin – i fönsternisch eller i fönsterfoder?
Om det är i fönsternischen mät fönstrets nisch för att få ut bredd, mät sedan hur lång hissgardin du önskar genom att mäta hur långt område du önskar hissgardinen ska täcka nerhissad. Om det är i fönsterfodret mät från foderkant till foderkant och lägg sedan på några centimeter, mät sedan hur långt område du önskar hissgardinen ska täcka nerhissad.

Läs mer...

Vanliga frågor

 • Skräddarsyr ni gardiner i mina mått?
 • Kan jag beställa hem tygprover innan jag bestämmer mig?
Filtrera
Handlar nu enligt
 1. Kvalité Bomullsblandning Ta bort denna produkt
Filtrera efter
Kategori
Pris
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 93

Page
per page
 1. Sansui Cobalt Hissgardin Sammet
 2. Surimono Berry Hissgardin Sammet
 3. Yvette Spruce Hissgardin Sammet
 4. Yvette Madras Hissgardin Sammet
 5. Yvette Moss Hissgardin Sammet
 6. Yvette Denim Hissgardin Sammet
 7. Yvette Forest Hissgardin Sammet
 8. Yvette Aqua Hissgardin Sammet
 9. Yvette Mole Hissgardin Sammet
 10. Yvette Chestnut Hissgardin Sammet
 11. Yvette Mulberry Hissgardin Sammet
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 93

Page
per page